Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gErYoN
tag
Hello!
Tegnap felraktam a thunderbird-et (1.5).
Hogyan tudom eltávolítani a postafiókok közül az levélküldő fiókot???
Amikor létrehoztam a postafiókot, akkor valamit elrontottam, illetve azt jelöltem ki hogy ne legyen globális gyűjtő. Namost,a bejövő (pop) fiókot eltudom távolítani, de a levélküldő kiszolgálót nem. Ez a probléma reinstall utánis megmarad, mert a thunderbird megtartja a fiókot.
Lehet kicsit nehezen érthető amit írtam,de az a lényeg hogy eltakaítsam az összes fiókot a thunderbirdből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Robot fűnyírók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest