Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Megtelt a gmail fiókom, és szeretném átmenteni egy másik gmail fiókba, amit ezek után backup-ként szeretnék használni. Mivel a gmail nem engedi gmail-ből gmail-be a levelek importálását, ezért gondoltam megpróbálkozom a thunderbird-el.
Telepítettem, majd mindkét gmail fiókot hozzáadtam. Legyen 1-es fiók az eredeti, a 2-es fiók a backup. Na szóval rámegyek egy levélre, jobb klikk----Átmásol---2-es fiók megfelelő mappájába. Szépen át is rakja. Viszont több ezer levéllel már meggyűlik a baja. Vágom, hogy lassan megy, mert az éjszaka átpakolt kb 1000 levelet, ma meg hajnaltól szenved kb 100 db-al
Ráadásul néha olyan mintha nem is csinálna semmit a program 
Próbáltam úgy is, hogy ctrl+S a kijelölt levelekre, lementettem őket gépre, majd behúztam a 2-es fiókba. Így is berakja őket, viszont ha belépek a 2-es gmail fiókba web-en, akkor a levelek eredeti dátuma helyett a betöltés dátuma jelenik meg
Ha megnyitom a levelet akkor az eredeti dátum látszik, viszont ha vissza kell keresni valamit akkor ez elég nagy hátrány lesz 
Én csinálok valamit rosszul? Ja ráadásul a User\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles már 32,9 giga...
Nem tudtok valami alternatív megoldást? Már próbálkoztam a MailStore Homa 8-al is, amit megpróbáltam betölteni thunderbird-be... Persze az meg a helyi mappákba pakolja a leveleket, és szépen generált 50 gigás profilt, aminek a vinyóm szabad kapacitása szabott határt. Ezt nem nagyon értem, mivel az eredeti gmail fiókom 15 giga :S
Ki hogyan backup-ol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul néha olyan mintha nem is csinálna semmit a program