- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Megtelt a gmail fiókom, és szeretném átmenteni egy másik gmail fiókba, amit ezek után backup-ként szeretnék használni. Mivel a gmail nem engedi gmail-ből gmail-be a levelek importálását, ezért gondoltam megpróbálkozom a thunderbird-el.
Telepítettem, majd mindkét gmail fiókot hozzáadtam. Legyen 1-es fiók az eredeti, a 2-es fiók a backup. Na szóval rámegyek egy levélre, jobb klikk----Átmásol---2-es fiók megfelelő mappájába. Szépen át is rakja. Viszont több ezer levéllel már meggyűlik a baja. Vágom, hogy lassan megy, mert az éjszaka átpakolt kb 1000 levelet, ma meg hajnaltól szenved kb 100 db-al
Ráadásul néha olyan mintha nem is csinálna semmit a program 
Próbáltam úgy is, hogy ctrl+S a kijelölt levelekre, lementettem őket gépre, majd behúztam a 2-es fiókba. Így is berakja őket, viszont ha belépek a 2-es gmail fiókba web-en, akkor a levelek eredeti dátuma helyett a betöltés dátuma jelenik meg
Ha megnyitom a levelet akkor az eredeti dátum látszik, viszont ha vissza kell keresni valamit akkor ez elég nagy hátrány lesz 
Én csinálok valamit rosszul? Ja ráadásul a User\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles már 32,9 giga...
Nem tudtok valami alternatív megoldást? Már próbálkoztam a MailStore Homa 8-al is, amit megpróbáltam betölteni thunderbird-be... Persze az meg a helyi mappákba pakolja a leveleket, és szépen generált 50 gigás profilt, aminek a vinyóm szabad kapacitása szabott határt. Ezt nem nagyon értem, mivel az eredeti gmail fiókom 15 giga :S
Ki hogyan backup-ol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Alkoholista nevelde
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ráadásul néha olyan mintha nem is csinálna semmit a program