- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
O, hat ez mar ilyen nap. Szoval feltelepitettem a ThunderBird 5.0-t es ugye az az elso hogy meg kell adni 1 db fikot mint alapertelmezettet. Ketto GMail fiokom van az egyik a PH-s es nem volt beallitva a GMail feluleten az IMAP vagyis tiltva volt, en pedig nem tudtam hogy a TB csak (?) IMAP protokolon - nem tudom hogy helyesen nevezem-e - keresztul kommunikal.
Ezert nem tudta beallitani mint mukodo fiokot es igy minden inditaskor kerte a fiokhoz tartozo jelszot, ezt kilottem, persze hibauzenet lett a vege. Most engedelyeztem az IMAP-ot a PH-s fiokon, neki futok ujra a TB telepitesenek. Jartam annal a beallitasnal de az csak akkor fog eletbe lepni ha mar rendben lesz, ha nem lesz jo, majd meg jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest