Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Ezt konkrétan a Delete Junk Context Menu kiterjesztéssel: [link] (a Buttons!-ban is van hasonló, de az csak eszköztárgomb). Ne tévesszen meg, hogy régi, Mr Tech Local Install segítségével telepíthető.
Mondjuk én csak simán beállítottam, hogy 1 nap után automatikusan törölje a mappából a spameket, nem törölgetem kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yettel topik
- Házi hangfal építés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest