Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBond
aktív tag
#Bodor
Nekem is hasonló problémám van! Havonta csinálok biztonsági mentést a gépemről, így a FF-ról is. Pár hónapja vettem észre, hogy a MozBackup nem csinálja meg a mentést, és kézzel sem tudom kimásolni a profil mappákat. Írtam már ide is, de nem lett megoldás... azaz lett az, amit "én találtam ki", hogy csökkentett módban indítom a wint, és kézzel másolok mindent. -
TomBond
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Bocsánat! A célmeghajtóról is tudok másolni, és oda is! Minden meghajtóról tudok másolni, minden meghajtóra. Sem a forrásmeghajtón, sem a célmeghajtón nincs bitlocker, vagy egyéb okosság. Azért is nem értem az egészet, mert amúgy minden működik rendesen a teljes gépben, és a FF is működik rendesen, csak ez a egy nyomorult mappa nem másolható!
-
TomBond
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de nem oldotta meg. Nincs bitlocker meg semmi. 3 hónapja még ment, aztán egyik hónapról a másikra nem.
Formázni nem szeretnék, mert rengeteg jelszó, és (bejeletkezési) adat van benne.
Az érdekesség az, hogy ha csökkentett módba indítom a gépet akkor ki tudom másolni, minden más esetben jön a hiba. -
TomBond
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Azt jelenti ami le van írva! Másolni a profil mappát a mentési helyre (külső HDD). Sem TotalCommanderrel, sem windowsból (jobb klikk másolás -> jobb klikk beillesztés). A másoláskori hibaüzenet: Szüntesd meg az írásvédettséget. Nem fut semmilyen FF vagy egyéb Mozilla szoftver!
-
TomBond
aktív tag
Minden hónapban le szoktam menteni a FF-ot MozBackup alkalmazással. Az utóbbi 2 hónapban leáll a mentés olyan hibával, hogy hibás a profil. Próbáltam manuálisan átmásolni a mappát, de úgy sem sikerül, csak ha csökkentett módban indítom a windowst. Van szinkronizálás is, de ott is ugyanígy a "hibás" profilt menti le. A profil helyreállítása sem működik.
Lehet erre valami módszer amivel lehet javítani? Van egy csomó jelszó, meg minden beállítva, amiket nem szeretnék elveszíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911