Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Matthewus #59145 üzenetére
IP cím alapján a virustotal ezt hozza le: autopush.prod.mozaws.net
Rákerestem az about config-ban az autopush kulcsszóra, erre nem hozott le semmit, de a push szóra igen és meg is találtam, ennél a kettőnél a true-t kell átállítani false -ra:dom.push.connection.enabled
dom.push.enabledEzen kívül a dom.push.serverURL-nél ki kell törölni az ott lévő wss://push.services.mozilla.com/ webcímet.
Miután ezeket megcsináltam megszűnt a Fox indulásánál a kapcsolódás, úgyhogy valóban nem telemetria volt, hanem a Mozilla-nak ez a push szolgáltatása kapcsolódhatott be a 67-es verzióra frissítéskor és az küldözgetett adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest