-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz Matthewus #12421 üzenetére
AZ spec megint csak nem megoldás, mert ha beállítod ahogy kell, akkor is betölti az oldalt, aztán átállítja másra.
Nem tudom máshogy leírni, de engem idegesít, ha ugrál az oldal betöltődés közben, és az Ő media resizere egy kalap szar emiatt, már bocs a kifejezeésért. Erre van egy nagyon jó userstyle, amit be is írtam, és teljesen ki kéne szedni az ő media resizer részét, de alapból nincs DISABLE funkció , vagy én nem láttam ilyet.
Másrészt pedig engem az is zavar, hogy betölt az oldal, majd újra betölt (pl felül a gombok színe megváltozik stb)
Ha meg kiveszem egy az egybe a MEDIA RESIZER részt, akkor meg felül pampog, hogy így meg úgy, és ez megint érdekes, mert láthatatlanná tettem az ilyen warning üziket de megjelenik úgy is, adblock meg nem ér ellene semmit :\
nincs valami Youtbe Enchancer Light?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Szólánc.
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Óra topik
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest