- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Ezzel a kieggel középre lehet állítani a képeket, és eltávolítani a sütét hátteret. Magyarul, Nightlyban visszaállítani régire a képek megjelenítését.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23392 üzenetére
Újraindítottad a Firefoxot? Ctrl+F5 megvolt?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23390 üzenetére
Eleg ha az AB beallitasoknal engedelyezem a Szures tiltasa a prohardver.hu?
Igen, meg a lapcsalád többi oldalát is, amit látogatsz.
Mellesleg fizetos lesz a Hardverapro, mert ki adtak kulso cegnek, mondvan kevesen dolgoznak a PH-nel es nincs ra idejuk es energiajuk, miert nem vesznek fel embereket ahelyet hogy kuso cegnek adjak a munkat?
Nem adták ki külső cégnek. Az oldal elkészítését végzi külső cég, azért mert a belső fejlesztőnek (lezso6) nincs erőforrása elkészíteni. Persze fel is vehettek volna még x fejlesztőt, de ez így sokkal olcsóbb, gondolom. És nem azért lesz fizetős, mert külső cég készíti el, hanem azért, mert a jelenlegi rendszerben durván veszteséges.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
looser #23364 üzenetére
Az Element Hiding Helperrel könnyen el tudod tüntetni.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A Nightly már a kiegészítőket is szinkronizálja a Firefox Sync-el!
-
WonderCSabo
félisten
Nálam jó, két gépen, más profillal.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HarryPotter #23271 üzenetére
Nem hiszem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HarryPotter #23265 üzenetére
A sima görgetésnék 3 soronként ugrik. Finom görgetésnél pixelről pixelre. Persze ha nagyon gyenge a gép, vagy agyon van terhelve, akkor a szaggatás miatt a finom görgetés is csak nagyot ugrálhat.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Kiszivárgott, hogy az új Google - Mozilla megállapodásban a Google az eddigi évi 100 millió dollár helyett mostantól már évi 300 millió dollárt fizet a Mozillának.
Ennyit arról, hogy nem lesz megállapodás.Már ha ez a hír igaz.
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Kezdő vagyok #23195 üzenetére
Persze, hogy jó. Túlspirázod a dolgokat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23192 üzenetére
de en tiltom a lenyilo menut a cimsavbol ezert visszatertem
Nem értem, mi az összefüggés?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Kezdő vagyok #23189 üzenetére
Nem okozhat bajt.
myke01: [link]
-
WonderCSabo
félisten
Csak most próbáltam ki az Inspectort Nightlyban. Ez a 3Ds nagyon faszán néz ki, csak sztem semmi értelme nincs. Viszont nagyon szép lett az egész, fasza.
kételkedem: Sztem nem lehet, mert a Flash rendszerszintű, nem a browser mappájába települ. Vki javítson ki ha tévedek.
netpeti98: Pontosan mi is a gond?
Szerk.: Kép - a Firefox 2011-ben
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Apollyon #23152 üzenetére
Verziószám továbbra is van, mint ahogy minden szoftverben, csak nincs előtérben. Csak a Névjegyben látszik és ott is kicsi. Egyébként én továbbra is negatív véleménnyel vagyok a verziószám eszetlen növelésével, még a RERO modell se tetszik igazán, de annyira nem vagyok hozzáértő, hogy ezt megítéljem.
S-Attila: Asszem a legújabb nightlyban már van.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
potyi23 #23138 üzenetére
Mármint a Chrome böngésző? Sztem nem jobb, de mégis mit vártál a Firefox topikban? Gyorsabban indul, a GUIja vmennyivel gyorsabb, ennyi előnye van az Fx-el szemben, és sok hátránya, legalábbis az én személyes megítélésem szerint.
L7wy: Elképzelhető, bár akkor még egy egyszerűbb verzió volt asszem. De a jelenlegi sincs sehol, nézd meg a Firebugot vagy a többi böngi beépített toolját. Ezért van letiltva.
mrszitya: Ez nagyon jó hír, köszi szépen. Bár nem vártam mást, de egy picit aggasztott ez a sok vészmadárkodás.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Ezen a Twitter-csatornán 2 Mozilla fejlesztő osztja meg a legújabb Nightly funkciókat
- Kyle Huey Firefox fejlesztő blogposztja a Microsoft fordítóra való átállás nehézségeiről -
WonderCSabo
félisten
válasz
creed30 #23100 üzenetére
Ettől aztán egyáltalán nem lesz gördülékenyebb semmi, viszont Te elavult, régi, lehet h. nem biztonságos verziókat használni. Miért nem jó Neked, hogy automatikusan keres, és rákérdez? Nem jön naponta új verzió... A névjegy esetén csak a böngésző frissítésekre keres, de igen, a fenti beállítástól függetelnül.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23042 üzenetére
Sztem felesleges ezeket piszkálni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23040 üzenetére
Az.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23028 üzenetére
PH!n alapból kikapcsoljuk az ABPt!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Matthewus #23023 üzenetére
Mindegyik lista lassít... Amennyire én tudom, és amennyire észrevettem, van alapértelmezett lista, de lehet h. tévedek.
Ajnász listában tele van olyan kulcsszavakkal, amik globélisan az összes oldalra jellemzőek.Szerk.: Egyébként én semmit se javasolok, se azt h. töröljétek le az Easylistet, se azt, h. rakjátok fel az Ajnászt. Az Ajnász azért jó, mert a magyar oldalakhoz készült, míg az Easylist nem. Az Easylist továbbá annyira nagy, hogy eléggé megfog(hat)ja a böngőszőt. Az optimalizáltságról nem tok nyilatkozni.
Mindenki tesztelje és döntse el maga, melyiket szeretné használni. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23020 üzenetére
Nincs mit.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23018 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Kunsztler #23015 üzenetére
Igen. Globális is. Annyira felesleges listázni, mert az Adblock magától is szűri a reklámokat, az Easylist pedig már annyira nagy, hogy nagyon lelassíthatja a Firefoxot.
Wladimir Palantot, Az ABP alkotóját idézem:
Even with all the caching done in the current Adblock Plus version, loading up EasyList with its 11 thousand filters is taking its time. Most of that time is taken up by Gecko’s parsing of the CSS file generated by Adblock Plus (200ms on my laptop in Minefield, it’s more than 700kB).
És most már az Easylist sokkal több, mint 11 ezer szűrő.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22997 üzenetére
Nem tudom hogy melyik érték mi, a maxversion volt eddig ami nálam gondokat okozott
Pont mondom, hogy a Te xpidben a maxversion 4.0...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22991 üzenetére
? Akkor kell átírni, ha a kompatibilitás ellenőrzés nincs kikapcsolva a böngészőben.
Gomez: [link]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22984 üzenetére
Most megnéztem, és ha jól látom azt sem írtad át:
<em:maxVersion>4.0.*</em:maxVersion>
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22982 üzenetére
Csináltál mást a maxversion átírásán kívül? Csak érdekel. Mindenesetre a többiek nevében köszi!
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Landolt az ObjectShrink.
MemShrink project állása -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22930 üzenetére
Nem azért írtam, csak megjegyzésnek, hátha még más is kell onnan.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22925 üzenetére
Az első hsz -> diagnosztikában le van írva, melyik fájlban van micsoda.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Dluinet #22915 üzenetére
mert a Google kért tőlük fejlesztéseket, amit nem csináltak meg, ezért kezdet a Google saját böngészőbe.
Én nem tudok ilyenről egyáltalán.
mrszitya: Pont ezt akartam linkelni, köszönöm.
(#22918) Dluinet: A Google azért csinált saját böngészőt, mert sokkal jobban megéri neki, plusz platformot hoz(ott) vele létre.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Taras blogposztja a Snappy projektről.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Plazmacucci #22867 üzenetére
350MB az normális. Egyébként a Firefox a szabad memóriaterület fv-ben terpeszkedik, ha látja, hogy van, akkor a gyorsabb működés érdekében inkább használja a memóriát, ha nincs annyi, akkor nem.
Ettől függetelnül a memory leakek kiszűrésére indult a Memshrink projekt, -
WonderCSabo
félisten
válasz
Plazmacucci #22862 üzenetére
Ez nyilván nem természetes dolog, elszállt egy memory leak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest