- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Aktív témák
-
.:ADAM:.
aktív tag
válasz
burgatshow #2 üzenetére
Hát ez nem túl előnyös dolog.
Én még 0.5-ös verziószámig kizárólag firebird-öt( azaz akkor még phoenix) hasznátam, de áttértem mozillára a 0.6-os verzió után, mert igen furcsa dolgokat csinált. Rájöttem, hogy nincs olyan, amit a firebirdel meg lehetne csinálni és a mozillával nem, egyetlen előnye, hogy kissebb a mérete, persze csak szerintem. Azóta egyszer próbálkoztam újjab verzióval, de miután kifagyott búcsút intettem nnak is.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Azért ennyire ne tolongjatok! :DD
-
burgatshow
veterán
Ja meg miért van az, hogy kb 5 percenként a firebird kifagy, és csak a reset segít?
Végülis a win nem fagy ki mert a winamp megy,, meg az alt+tab kombó is de olyan nagy a rendszer lefoglaltság hogy csak a reset segít. -
burgatshow
veterán
Hoi!
Úgy gondoltam, hogy mivel nem találtam ilyen topicot, ezért nyitok egy firebird-ös topicot.
Lécci ne flémeljetek, ne offoljatok, hanem segítsünk egymásnak.
Kezdek én:
Nem tudom felrakni a flash plugint. Letöltöttem a flash plugin exet, fel is rakja ám a plugin könyvtárban egy deka flashre utaló dll nincs. Tudnátok segteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest