- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
-
Dexar007
veterán
Na a feket atrakom holnapra.
Mas.: Nem tudjatok,hogy lehetne megoldani azt,hogy tudjam tolteni a mobil/fenykepezogep aksijat a motor aksijarol?
Give me your cum,bull!
-
Mela Kehes
addikt
Üdv mindenkinek!
Yamaha 1100-es Dragstar Classic-hoz keresek háttámlát és csomagtartót. Ha valakinek van, vagy ismerősének jelezze!
Köszi!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
-Mosquito-
őstag
válasz Mela Kehes #39055 üzenetére
Szia,
Ez lenne az? [link] Gondolom ennyiért fáj..
Próbáld meg a Motorozz.hu-n azon belül a Bukócsövek/Háttámlák topikban Bubó Dokit ő chopperekhez kínál jó pár cuccot. Vagy Petya 89,ő készít tartót,támlát,konzolt. Esetleg még a Bátszi Motor[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
citkar
addikt
válasz Dexar007 #39054 üzenetére
Én ilyet vettem, de szerintem akkor egy ezressel olcsóbb volt. Teljesen meg vagyok vele elégedve, a halvány kék led nappal nem feltűnő, este pedig jól jöhet. Stabil, nem gagyi minőség, bár ez sem olcsó, de pár ezerért kaphatsz Ebayről, csak azon nem láttam olyan elemet, ami segít a kormányra erősíteni, de megoldható természetesen az is.
-
citkar
addikt
Ha elég egy USB vagy van kedve cipelni elosztót ez is alternatíva valóban, bár a mai világban minden (a ma kapható eszközök alapvetően) USB-re dugható. A GPS mellé pl egy telefont is bedughatok tölteni (vagy egy kamerát), elosztó és kiegészítő kábel nélkül (mert a telefon hálózati töltője is USB kábelt használhat). Ezek kéznél vannak, nem foglalnak több helyet, mint amit úgy is vinnék, nem gabalyodnak össze, szóval kényelmes.
Persze kinek mik az igénye, ha mégis kell a szivargyújtó, akkor ideális választás.
Mindenesetre nekem már megérte azt a kb 6-7 ezret (ami alig kerül többe, mint az egy dugaszos+az elosztó). Két hétig, több ezer kilométeren keresztül, nem akartam felesleges dolgokat cipelni, mint pl átalakító. Illetve azt előkotorni, ha szükséges.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz citkar #39059 üzenetére
Bazismotornal talaltam 7-ert.Meg ez is sok egy ilyen kis szarert,de nincs mas megoldas.
Üles ala gondoltam az elhelyezeset,mivel nincs gps-em - nem is lesz- igy csak hetente 1x-2x a telefont kene toltenie.Mennyire szivja le az akksit? Nem lenne jo poen,ha utana meg nem tudnek elindulni.Give me your cum,bull!
-
citkar
addikt
válasz Dexar007 #39062 üzenetére
A motor leállhat, csak gyújtást kell rá adni. Ha anélkül szeretnéd, azaz kulcs nélkül is töltsön, akkor vagy járj utána a LED nélkülinek van-e nyugalomban is áramfelvétele vagy, nem tudom megoldható-e, de egy kapcsolóval, nem túl elegáns, mindentől függetlenül változtathatod, mikor töltsön, akár gyújtás nélkül is.
Én a magam részéről azért akartam így, mert ha nincs is nyugalmi áramfelvétele, a rövid eszemmel még rajtafelejtek valamit és pórul járhatok, de ha valaki néha töltené, gyújtás nélkül lehet megoldható, így vagy úgy.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz -Mosquito- #39056 üzenetére
Köszi, szétnézek.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ferdzsoo
addikt
Bakker ma tankoltam a mociba mol os premium neo benzint vagy mit, megbolondult tőle, esküszöm érezhető nem is picit hogy jobban megy. Meg valagogy nem érzem a nyomatéklyukat sem. Ez lehet?
Bár a haszn. Ut. Is azt írja legalább 98 vagy nagyobb okt. Sz. Benzint tankoljak bele...."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
[link]. Szép ez a masina, állandóan meg is bámulják.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Something_
őstag
Rutin pipa. Forgalmi vizsga augusztus 16...
... asszem majus elejen kezdtem az egeszet.
Vicc..Rutin hibatlan lett, igaz, meglepodtem amikor azt mondtak, hogy a "kisszar" hornettel van a vizsga, mert a cbf-et elvittek treningre..
.. nekem valahogy jobban bejott a nagyobb cbf az orakon. -
dellfanboy
őstag
válasz Something_ #39071 üzenetére
sos?
nekem pont a hornet jön be jobban. volt aki megbukott?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Archer
őstag
válasz Something_ #39071 üzenetére
Mondjuk mintha lenne valami olyan, hogy azzal kell vizsgáznod amivel gyakoroltál az órákon...
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #39072 üzenetére
Holnap meglátod
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #39072 üzenetére
Tényleg úgy néz ki mint egy gallytörő rács?
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Something_
őstag
válasz dellfanboy #39073 üzenetére
Előttem csak egy emberke volt, az sikeresen meg is bukott az első gyakorlati feladatnál. Utánam lévő emberekről nem tudok semmit, eljöttem dolgozni :-)
Archer: hát ilyenről nem volt szó :-)
Más: van Bp-n olyan, hogy a "legnagyobb" használt motorkereskedés? Pl autónál az autópiac, kimész, nézelődsz, társalogsz. Motornál is van ilyen nagyobb kereskedés? Asszem robogónál van az M3-M0-nál, de az ugye robogó.
Kimennék nézelődni. -
teppik_amon
tag
válasz Something_ #39079 üzenetére
Vörösbáró az m1-m7nél? M1ről törökbálintnál kell lefordulni.
-
eszgé100
őstag
válasz Something_ #39079 üzenetére
Magyarorszagon mibol all a rutinbizsga?
Nekem mult penteken volt, sajnos en is sikeresen elhasaltam. Veszfekezeskor befogott a hatso kerekem. Mondjuk aznap minden ellenem volt, szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem fog sikerulni, meg nagyon paraztam is, mert ez volt az elso ilyen jellegu vizsgam a UK-ben. Mindegy, jovo het penteken megint mehetek, de ez alkalommal nem lesz b.szakodas"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
citkar
addikt
válasz Something_ #39086 üzenetére
Nem összevont vizsga van már, rosszul értettem a változtatásokat?
-
-Mike-
addikt
-
eszgé100
őstag
válasz citkar #39085 üzenetére
Nem tudom, hogy otthon milyen rendszer van most, en mar 4 eve kint elek, elotte meg nem foglalkoztatott a dolog. Itt van un. CBT vizsga, ami szerintem hasonlo a B125-hoz, es megvan egy nap alatt. Mar ott is kiviszik az embert a forgalomba, majd amikor nagymotorra mesz ott is csak annyi van, hogy kell menni egy par kort a tesztpalyan, hogy megszokd a vasat, aztan irany a forgalom.
HGabor89: itt UK-ben annyi a kulonbseg, hogy az elejen egyik "parkolohelybol" kell a masikba betolni a motort, aztan jon a szlalom majd ket teljes nyolcas, de ahogy elneztem a videon nagyobb tavolsag van az egyes bolyak kozott, mint itt, egyes alapjaraton lehet megcsinalni, utana jon a lassu haladas, majd az egyiven megfordulas. Ha ezek megvannak akkor jon a veszmegallas es az elkerules 50km/h-rol, mindkettot merik sebessegmerovel, es ha nincs meg az 50, akkor buko van, es ahogy mar emlitettem a bolyak itt is kozelebb vannak.
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Dexar007
veterán
Dobozvasarlasnal mire kell figyelni? XT660-ra keresek egy hatso dobozt,amibe belefer a sisakom es a kabatom (nyilvan osszehajtva ). Ezek mind univerzalisak? Valami ehhez hasonlot szeretnek.: [link]
Give me your cum,bull!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Dexar007 #39092 üzenetére
Inkább a motorodhoz passzoló konzol megvétele / elkészíttetése lesz a nagyobb feladat szerintem. Dobozból meg: ha tele vagy lével, akkor Givi, ha nem akkor valami olcsó kínai másolat harmad áron.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
csongi
veterán
válasz vendingo #39090 üzenetére
Felvetel csaloka. A kemra szog olyan hogy a sisak olyan szeles mint az ut. Ergo a sisakhoz aranyositja az agy az utat. Ha megnezed ket nyom van, es terepjarok mennek arra, volt a Totalcarba is. A motor pedeg nem ezerszazas 300 kiolos vas. Persze nem lenezem, mert nekem is csokis lenne a gatyam . Szoval ott kellene lenni es lehet fokozatosan halad felfele az ember mar nem lenne ennyire elesen gazos a helyzet. A vizes reszeken viszon en szoritottam a farizmom Az ilyen kovek mint a jeg olyan csuszosak.
-
vendingo
veterán
Nagy robogósoktól kérdezem.
Mennyire alkalmasak ezek a gépek kisebb 2-3 ezres túrákra?
Milyen időközönként kell szíjat cserélni?
Mennyire dobozolhatóak?
T-max 500 és a 650-es burgonyával szemezgetek. (egyéb ajánlás?)2 méteres magassághoz mennyire ajánlottak?
Sajna 600k a plafon amennyiért motort vennék, egy forinttal se többért. Ennyiért lehetetlen normális túragépet venni, de még sima nakedok se nagyon vannak.
Nem szeretnék sok pénzt tenni egy olyan dologba, amit évente max. 3-4x-r használnék.
A robesz annyival lenne jobb, hogy a mindennapokba is szolgálna, cserébe a nagyobb 4-6 ezres túrákról le kéne mondanomJövő héten lehet leugrok Horvátországba, de kocsival nem sok kedvem van hozzá. Jó lenne, hogyha az augusztusi nyaralást már motorral tehetném meg.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
whYz
őstag
Ti mivel szoktatok felfujni a gumit? Probaltam tobb benzinkuton is, de a felni miatt nem sikerult sehol se.
-
fattyu
veterán
mai tapasztalatom az emberiségről.
műszaki gondod van. lerohadsz az m2n befelé pest felé olyan 5kmre a nullástól.
Állsz tanácstalanul az m2 padkáján. Utassal vagy. Szép szőke lány.
statisztika.
300 autóból NULLA
30-40 motorosból 2 érdeklődött hogy gond van tud-e segíteni.
de a slusszpoén.
azt hittem kifogytam brenyából. 170km mutatott a számláló NAGYON durva menet volt. akár hihető is volt. én meg a legjobb tudomásom szerint tartalék állásban hagytam.
Szóval abban a hitben hogy brenya kell. Lekalimpáltam az első motorost hogy hello padre kifogytam légy kedves hozzál nekem két liter 95öst . jó hozok. 35 percig álltam ott és nem jöttek vissza. ismétlem 5 km északra a nullástól... 5 percen belül a váci végén levő OMW kuthoz érek el.... és addig van pár opció még. szóval közben rájöttem hogy rosszul tudtam melyik a tartalék állás mert hogy valami még lötyögött az alján. ezután átkattintottam tényleges tartalékba és indult.
ezután mondván hogy nem csinálok segget a számból ha már megkértem valakit vártam még 15 percet. semmi.
egy világ omlott össze bennem.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
mocsanisi
senior tag
Benzinkúton kicsit kihajtom a szelepet és már jó is.
Más: Valami nincs rendben az elektronikával nálam, én arra tippelek hogy haldoklik a fesszabályzó. Mennek ki a biztosítékok, most a fő, előtte 2x a műszerfalé, azelőtt meg az AC pumpáé....
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest