- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Ferdzsoo #38249 üzenetére
Mivel főállásban villamost vezetek ezért elég sűrűn előfordul.
(#38252) TayRol: 18 - 19 - 41 - 47 - 48 - 49 - 59 - 61, de a fő vonalam a 61-es.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-Mosquito-
őstag
-
Sianis
addikt
válasz Ferdzsoo #38246 üzenetére
Most KRESZ-ből úgyis toppon vagyok, holnap megyek vizsgázni. Ne vedd trollkodásnak, még ha annak is tűnik, kérlek.
1. Követési távolság mindig minimum akkora, hogy előtted haladó hirtelen fékezésénél is meg tudj állni.
2. Zebrát úgy kell megközelíteni, hogy a gyalogost ne zavard az áthaladásban. Tehát a tempód még véletlenül se keltse benne azt a gondolatot, hogy nem akarsz megállni.Talán Ausztriában ezért az a szokás, hogy inkább jó előre a zebrától távol megállnak, megvárják, hogy az annak a környékén akár csak sündörgő emberek is eldöntsék merre akarnak menni.
ui: Azért örülök, hogy megúsztad!
Sianis
-
válasz -Mosquito- #38254 üzenetére
Az időjárással még ráérek. Amilyen pontosak szoktak lenni az előrejelzések, 1héttel előtte ráérek nézni.
(#38255) TayRol: most szívás lesz az elkövetkező években. Vágányzárak, átépítések és egy csomó egyéb.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
canniball
nagyúr
válasz DigitXT #38200 üzenetére
Az kötöttpályás, nem olyan buli mint harckocsival végignyomulni a körúton.
HGabor89!
"Csávó asszondta, hogy a kanyarba csak kuplungcsúsztatással operáljak..."
Én is úgy gyakoroltam a rutinpályán, kb. 3 kör után már be is állt a kezem, nem kicsit volt keményebb az ER6 kuplungja mint a CiGié."...a Riliclubbossal találkoztam, de azok kb be vannak telve több hónapra."
A júli. 5-i hétvégére még most is lehet jelentkezni.eszgé100!
Én 99% hogy napszemüveg és pinlock nélkül nem veszek többet bukót, mindkettő hatalmas találmány.Feree13!
Na VFR-t sem veszek soha, ha ilyen nehéz hogy nem lehet megtartani.
Komolyra fordítva: úgy érzem nagy mákod volt, soha ne legyen rosszabb!Sianis!
Azt ne felejtsük el hogy az elmélet és az élet azért nem mindig fedi egymást. Ha látom hogy tényleg át kar menni valaki a zebrán és vészfékezés nélkül meg tudok állni akkor megállok, de tövig nyomni ezért a féket nem fogom.
Előttem is satuztak már így be (szintén gyalogos miatt), szerencsére épp hogy de meg tudtam állni (autóval voltam, motorral nem biztos hogy ment volna), hátulról viszont f@szán belémdörrentettek.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Be kellene mennem 6-ra a Keletihez. Innen tőlünk van választási lehetőség Orczy vagy Körút vagy a Rákóczi... Ilyenkor mind egy katasztrófa. Lehet ma kimarad a motorozás a fájó alkatrészeimmel.
-
canniball
nagyúr
válasz Something_ #38261 üzenetére
A jogsit nem írják a feltételek között.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
félisten
Volt már valakinek olyan, hogy menet közben főleg (95%-ban) döntéskor (a legkisebbre is) oldaltól függetlenül valami daráló hangot adott a motoron? Ezzel együtt érzem a lábtartóban is, átjárja a motort. Még nem volt lehetőségem láncszettet cserélni és a mai nap után még tolódik úgy érzem, de kissé aggaszt a dolog. 90 ig kihúzattam, üres, motor leállít és szlalomba gurultam aztán darál. Kerék sehova nem ér be, nem mozog nem lötyög, sztenderen minden oké ha sebességbe járatom. Nem tudok rájönni mi az. Hm.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
-
Ferdzsoo
addikt
Nah, sebváltó kar leszerelve, visszahajlítva, bezsírozva, visszaszerelve, jobb mint újkorában.
Nagy mákom volt tényleg, de sokat tanultam belőle...szerk.: azért a combomban az izmokat érzem hogy kicsit megerőltettem, mert izomlázas vagy olyasmi, gondolom amikor tartottam egy ideig, mert ugye nem rögtön raktam le...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
[link]. Most, hogy a Tesla megnyitotta a gyorstöltési szabadalmait lehet, hogy beindul ez a szegmens is.
-
.mf
veterán
Újabb helyen kezdett el szétjönni a csizmám
Eddig azt terveztem, hogy majd a nyaralás után cserélem, de úgy tűnik, hogy mégis meg kell az út előtt ejtenem.
Próbáltam körbenézni, de bőség-zavara, ránézésre meg nem mondom, hogy melyik mennyire bírja. Tippeket fogadnék a következőkkel:
- biztonság első: védjen csavarodástól és bokát hátulról is
- gyakran megyek motorral kirándulni, szoktam párszáz métereket, kilométert gyalog is megtenni -- lehessen benne gyalogolni is, annyira ne legyen merev és ne törje fel a lábat
- kibírjon kisebb esőt beázás nélkül
- örülnék, ha 3-4 évnél / 30k km-nél többet kibírna, mint a jelenlegi
- lehetőleg 50k HUF körül / alattÉrdemes-e ezért (is) Bécsbe kiugrani egy hétvégére? Bike Expert, Louis, egyéb?
Ha már ott vagyok, akkor lehet, hogy sisakból is vennék újat (jövőre terveztem).
- zárt
- legalább üvegszálas
- jó kilátás
- beférjen szemüveg
- napszemüveg, megbízható mechanikával
- pinlock jó ha van
- dupla-D
- kibírjon 5 év használatot
- felfújhatós és egyéb elromlás-gyanús megoldások nem érdekelnek
- 50-60k HUF / -egyenérték alattKörbenézve, LS2 FF396 papíron üvegszálas, van napszemüvege, pinlock, csak nem dupla-D, viszont 50k... használ valaki ilyen márkájút? Árban a következő Scorpion 900-as, 90k...
Agyrém, hogy üvegszálas 35k-tól van, napszemüveges 20k-tól is már, de a kettő együtt nem megy az LS2-esen kívül 80-90k alatt...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz dellfanboy #38276 üzenetére
Nekem egy 10 évvel ezelőtt turiban vett, tehát ennél csak jóval öregebb lehet vastag bőr túrabakancsom van, ebben motorozgatok.
Jellemzői: nagyon jó lábfejvédelem, kb. 15 centi vízmagasságig (!!!) teljesen vízálló, egész nap gond nélkül viselhető, viszont a bokavédelme sajnos nulla. Befűzni / felvenni elég macerás a sok csat és pánt miatt. Másra egyelőre nem telik, majd igyexem nem kitörni a bokámat benne.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
csongi
veterán
Nah torokbe ugy 70-el tapostak volna ki a belem ha nem lepek vissza!
Es szemrebbenes nelkul elte meg a soffor! Ott ilyen nincs! Egy gyalogos miatt nem allnak meg! De 10 gyalogos miatt sem!!! -
canniball
nagyúr
-
félisten
Eladó a GS500-asom! Javítandó dolgok: Láncszett, tank, hátsó idom, kormány, km óra burkolat! Mozgásképes! 4 napja vizsgázom, hajnali 4kor kelek, jellemzően 8-tól 3-ig szivatnak minket, nem figyeltem szanaszét törtem. Érdeklődni képek pü-ben! Egy fillért nem szánok rá többet.
SEMMI! Mert épp olyan a helyzet!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz yodamastah #38283 üzenetére
Hát marha jó amúgy attól eltekintve, hogy minden más le lett nullázva. Szokásos lépésben hasaljunk el esete. Fényezéssel olyan 100-ból megvan a jól megszokott külleme.
-
félisten
Nekem semmi gond nem volt, felálltam a földről. El is mászok kormányért. Estére motor lesz belőle.
-
vendingo
veterán
Meghirdettem a motorom.
Szerintetek ez így ennyiért korrekt vételnek tűnik?
Próbáltam reális árat feltüntetni. Nagyon sok a tekert órás, nehéz lesz eladni, hiába a sok extra hozzá.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz canniball #38298 üzenetére
A rokon azóta vett valami hondát, tesóm meg lusta letenni az A-t.
Ha nem veszi meg senki, az se érdekel, max nem megyek vele AlbániábaPolemius: Le lehet cserélni a képeket, de jó ez így. Szerintem akit érdekel a motor, az nem azt fogja nézni, hogy hogyan tüntettem el a rendszámot, hanem, hogy milyen állapotú a motor.
Még mindig jobb, mint aki kartondobozzal, meg olajos ronggyal takargatja.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs