- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz TayRol #26297 üzenetére
10.000 ft híjján 3 milkacsoki.
Arra ébredek most hogy kopog az eső az ablakon, de ma lesz az a nap hogy nemérdekel ha esik, ma motorozás is lesz...."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
TommyGun
őstag
válasz Ferdzsoo #26303 üzenetére
Gratulálok, csodaszép gép, ez aztán a puncimágnes
No szerintem a burgonya után énis veszek vmi böhöm dobozos csodát, már elkezdtem gyüjteni"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
-
csongi
veterán
Ki lesz Mezőberényben?
-
Ferdzsoo
addikt
Szóval konkrétan most száltam le a gépről voltam mindenhol, városban, úton, tiszta kosz a gép szóval a képek holnapra maradnak mosás után.
Egykét gondolat, kardán istencsászár főleg így ma esőben, nagyon bejön amikor a motorfék fogja a gépet, és a kardán meg fütyül mellette. Persze a terhelésváltásokat jobban érzed mint a láncnál de igazából városban érezni kint semmi. A városi tempó nagyon lassú a gépnek hihetetlen de 3ban nagyon ritkán tudok menni, leginkább 2 mindenhol. Az a megfelelő a gépnek, 2-3-4k fordulat.
Kint 5knál 145 a tempo, nagyonbaba. A legkényelmesebb 130 körül de inkább felett, menetszélre ráfekszik mintha repülnék. Nagyonjó. Menetszél van viszont turbulencia 0. Nagyonjó a belépő. Az 1400 kawa amit párszor hajtottam egy nyugdíjas gép ehez képest. V4 karaktere ég és föld egy sornégyhez képest. Motorfék a legtetszendőbb számomra. 7k fordulat fölött még egyenlőre nem jártam egyszerűen érzem hogy vágná ki 1 kerékre megveszekedett vadállat lesz belőle 5k felett ahol nyit a többi szelep. Majd idővel megbarátkozunk.
Áh de litániát írhatnék itt mindenről..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Daywalker
addikt
válasz Ferdzsoo #26319 üzenetére
Gratula hozzá, nagyon szép gép.
Azért a GTR gyengébb, bár picit nyomatékosabb. Valszeg a más hangolás miatt érzed gyengébbnek a kawát illetve alul jobb a V4 egy bizonyos fordulat tartományban - ellenben alapjárat környékén nem olyan jó, ahogy olvastam tesztekben.
A szelepnyitást nem értem. Mi nyit és hol? Az 1200-as is vtec-es? Nem csak a 800-as? Nem vagyok otthon H-ban azért kérdem csak...
Egyébként nem úgy tűnik, mintha a VRF nagy kerekezős lenne. Szóval szerintem ettől ne félj.mod: gyanítom a kipuffban lévő "szelepre" gondoltál.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Daywalker #26322 üzenetére
Igen a kipufogóban nyílik a szelep, és alapjárat körül, mondjuk úgy, 2k alatt nem érzi magát otthon. Mondjuk megoldom egyszerűen, nem járatom ott.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
holnap valaki laguna seca?
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #26328 üzenetére
ejgen, talan yamaha hozta '88-'89 korul az exup szeleppel.
-
zsolt19900
őstag
hm srácok én meg bejelenteném -megelőzvén a fóórumtársat - hogy egyenlőre passzív módba helyeztem magamat motorozás terén és egy másik Zsoltigyerek hajtja tovább a gépegységemet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
.mf
veterán
válasz zsolt19900 #26333 üzenetére
Fórumtárs, szintén Zsolti - csak nem Zsoltee?
Részvétem remélem tavaszra már lesz új
Én pedig most rámolok és lassan öltözök, hogy egyet még menjek motorozni, amíg még tart a viszonylag jó idő.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz zsolt19900 #26333 üzenetére
Neked GS 500-ad volt, ugye? Milyen évjárat, mennyi km? Mennyiért ment el? Ha ide nem akarod, jöhet privátba! Köszi! (Jövőre váltani szeretnék nagyobbra, és ez a típus is a kiszemeltek között van, a CBF 250-nel, CBF 500-zal és a Hyosung 250-es kis chopperével egyetemben... Na jó, ER-5-öket is nézegetek titokban... )
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ujskodas #26336 üzenetére
Jövő nyáron lesz aktuális: addig pénzt kell szerezni, nagyobb jogsit kell csinálni, valamint az erdélyi túrámat még a kis csótánnyal szeretném végig nyomni.
Fejidomos (nem kerek lámpás) moci amúgy sem érdekel, a hatszázas nekem már egyszerűen túl sok. Két pici henger legyen benne, 'oszt csá! (Vagy egy...)
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
nem tudom, majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
félisten
-
Buster17
addikt
válasz Bogyó bá' #26337 üzenetére
Csak kívánod a több pacit holott megmondtad, hogy ugyan nem rakod le a nagyobb mocit.
GS500 nagyon megbízható gépek. Régen én is ilyet szerettem volna amíg meg nem láttam a kis MT-t. Na de ez lényegtelen.
GS500 bol a legújabb tetszett amit spanyoloknál gyártották de azok nem hozták azt a minôséget mint a korábbi japánok. 2003as évjárattol vannak szép GS-ek. Nem tudom, hogy mennyi a kereted meg, hogy az újabb vagy a régebbi GS-ek tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
CB 1.3 SA-t még gyártják, vagy csak használtan lehet venni?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Buster17 #26342 üzenetére
Jelenleg még semennyi sem. Jövőre a kis mocim árához (200-250k) kb. még ugyanennyit fogok tudni hozzá tenni, tehát a választék legaljáról kell majd szemezgessek. Úgy abszolúte max. 500k-ig. Gyakorlatilag mindegyik tetszik, ami "motor formájú", tehát nincs rajta egy deka műanyag idom sem + kerek lámpás. Chopper vagy naked...
Nekem 25-30 LE is elég volna, autóból is picit használok (1000-es Yaris), de tudok vele igen dinamikusan haladni országúton. Váltogatok, mint a hülye, de élvezem! Autópályára meg nem szoktam menni, motorral sem fogok.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
-Mosquito-
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #26344 üzenetére
Szvsz maradj a choppernél vagy ne zárd ki az idomos gépeket. Szerintem is szebb a naked (azért van az) DE. Tegnap végre hazaért a paripa, ma tudtam menni egy kis karikát, az M2-n 90-100kmph-nál azért már tudott rángatni a szél. Újdonság volt, mert ennyire (ha nehezen is de) a CiGit is ki tudtam futtatni, ott nem volt ilyen, most mégis ez volt a tapasztalat. Sőt, ez ugye már könnyebben megugrik, egy besorolás előtt odahúztam neki majd szokás szerint ki akartam nézni oldalra hogy tuti beférek-e, de úgy meghúzta a szél a bukót a fejemen hogy inkább visszafordultam (és konstatáltam hogy 120kmph-t mutat az óra).
Amúgy a keretbe talán egy első generációs SV is beleférhet ha tetszik.Feree13, SymbianOS, fattyu!
Gratula!Mosquito34!
Csini...de csak nekem szexuálja a szemem az arany színű felni (nem csak ezen, hanem úgy általában)?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-Mosquito-
őstag
válasz canniball #26347 üzenetére
Háát ha látnád élőben sztem akkor kive...éd örömödben.. Gyöngyház fehér/metálbordó. Ahol megáll,ott mindenki bámulja. Múltkor gyrosoztunk Gárdonynál,nézegeti egy pár majd megdicséri milyen gyönyörűen fel lett újítva,meg hány éves is..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #26348 üzenetére
Szép az a motor, én megcsodálhattam élőben vasárnap!
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #26348 üzenetére
Mint írtam maga a gép teccik, csak a felni színe nem begyere...
Amúgy ma nekem is hízott a májam amikor az egyik ismerős csodálkozva rákérdezett, hogy miért, nem új? pedig ő azt hitte.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest