- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz ujskodas #17153 üzenetére
Ez masszívabbnak tűnik viszont hozzá kell tenni, hogy a Spidiken szerintem nem annyira látványosak a védelmek viszont attól még ugyanúgy vannak. Egy ideig a Carbosixet nézegettem tőlük, kívülről azon sem látszik de belülről pl. acél szálas merevítés védi a kisujjat. A linkelt Spidi mondjuk kényelmesebbnek tűnik, mindenesetre a kettő közül szerintem sincs rossz döntés.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
-
Daywalker
addikt
Eh, még mindig itt tartunk? Azt hittem már vettél vmit
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
.mf
veterán
válasz Daywalker #17158 üzenetére
Levegőt. Nagyot.
Lehet, hogy nekem meg csizma után kéne majd néznem, mert jobb lábon boka fölötti sokat hajlongó részen a bőr elkezdett széltében felrepedezni.
Illetve nem látott vki mostanság Forcefield Harness Flite-ot (a hát+mellvért) vagy Adventure-t (előző+váll+könyök) a szokásosnál jobb áron? Adventure-t 86k alatt még nem találtam, s kicsit azért sok.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
stifi
senior tag
én akarok venni forszfild harnesst!
eddig bárhol kérdeztem, mindenki a "rendes" árát mondta, 72k.
lehet megvárom a motorkiállítást vele, hátha ott beakciózza valaki.. (kesztyűvel is így vagyok, és egy csizma is kell de azt biztos nem fogok kiállításon venni)Nincs időm kedvesnek lenni!
-
.mf
veterán
Ezután megkérdezném tőlük, hogy akar-e valaki eladni is, vagy csak hirdetni
Lehet, hogy az lesz a vége, hogy külföldről rendelem. Pl. FC-Moto.de-ben a Flite 189 EUR (talán szállítással együtt? Ha nem, akkor az még +7.90 EUR), ami kb 55-57k árfolyam / váltás függvényében. Az Advanture sajnos jóval drágább, 299 EUR... lehet, hogy Flite lesz nálam is belőle, az Adventure-re alig bírtam felküzdeni a ruhát, bár azért a váll kéne, az valahogy szokott kapni, tavalyelőtt egy ficam plusz még egy ráesés motorral, tavaly meg bringával egy.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ALI_G
veterán
Ebay-en is érdemes nézni, engem is érdekelne egy mell+gerinc, csak sajnos van otthon két gerincprotektorom is amit el kellene passzolni és még kérdéses, hogy befér a ruha alá. Fel kellene próbálnom.
Ha érdekel, van eladó használt axo primato csizmám!
-
Tomate
veterán
Ezt az időt... Én meg most robbantottam szét a héten a motor elejét...
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #17163 üzenetére
a lausitz-inél, nem akartam persze, csak a zúzásokból láttam a kesztyűn utána, hogy bizony rendesen odavertem ott is - franc se figyel oda ilyenekre, mikor azért üvöltök a sisak alatt kétségbeesetten, hogy most szakad ki a lábam a helyéről
amikor megvettem, néztem, hogy mi az a nagy bumszli rajta, most már értem.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Steven
addikt
válasz Daywalker #17166 üzenetére
Én most voltam és , ha holnap is ilyen idő lesz holnap is megyek csodálatos volt de hiányzott
Amúgy nem kell félni ,óvatosan kell menni .. mondjuk mondtad ezt az autós dolgot hát a mai tapasztalat simán lehúzódtak végig előlem szóval jó fejek voltak az autósok...
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
törölt tag
válasz Integra #17165 üzenetére
tavalyelott jottem ki nagygazzal a budakalaszi cora elotti forgobol h nyomuljak felfele a hidra. gep dontve, kicsit riszal a hatulja ahogy adtam neki. aztan felegyenesedes, csutkagaz, nyulik a telo, elkonnyul az elso kerek, fultol-fulig vigyor.
aztan reccs...szinte latom, ahogy a kurvanagy cserebogar attori a pleximet, lassitott felvetelben (es fullhd-ban, minden post-processing bekapcsolva) plexidarabok kozott lassan forogva az izeltlabu kozelit a jobb szemem fele. persze a szemhejam szorosan zarva onkentelenul, de a bogar az elmult tiz ev permetezesein es atomfelhoinek morzsalekain nott fel az iden, olyan, mint egy alien es egy tank keresztezodese. a szemhejam sem tartotta vissza. a lassitasban szepen latszik, ahogy utat fur maganak, atszakitja a bort, felhasitja a pupillamat es tolja maga elott a szemlencset. kicsivel kesobb az uvegtest gusztustalan cuppanassal szetfroccsen, megindul arrafele, amerrol a bogar jott. a szemembol az idegpalyak menten tavozik a biolovedek, majd kicsit gellert kapva megallapodik a kisagyamban. a motoron kuporogva az idegeim meg mindig huzzak a gazt, 160 korul megpadkazom, majd elegans szaltoval elindulok a bicikliut felett a duna fele. ahelyett h elokelo ivben de mar teljesen halottan belecsapodhatnek a dunaba, meg jon szembe egy tartokabel. 160-rol alig lassulva precizen valasztja kette a torzsemet.
ennyi, vege. nincs tobb gurulas, nincs ace, nincs &rew.janem: csak szetplaccsant a plexin
-
-
TayRol
nagyúr
-
.mf
veterán
válasz TayRol #17178 üzenetére
Vigyázz, nehogy az asszony meglássa, hogy itt suttyomban Ducatikat nézel...
Láttam ma amúgy hazafelé jövet (már 19h körül) egy srácot 2007-09-es CBR600RR-en, pont mint Intié, sőt, mivel fehér volt, elsőre azt néztem, hogy ő-e az, de utána láttam, hogy ez gyári fehér idom, meg a srácon is csak farmer volt, így már biztos voltam benne, hogy nem ő az
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
KubanitoS
veterán
Mostanság gondolkozom azon, hogy aktív státuszba helyezem a gépet. November óta nem volt használva, akksi ok, ezen kívül mire kellene odafigyelni? Guminyomás, láncspray?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Djuree
félisten
válasz KoVee84 #17188 üzenetére
én azért kipróbálnám, habár biztos egy idő után meg jó lenne néha egyedül is aludni főleg h néha horkolok ha lefáraszt és azt nem díjazza
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zsolt19900
őstag
én is sikeresen megkezdtem a szezont jóó volt mentem tegnapelőtt is tegnap is hiányzott már mint a bánatom
részemről az autósok arcáról annyit olvastam le -főleg szerdán 4-5között- hogy ez a hülye mit keres ilyen hidegbe motoron
&rew: ez a sztori rettentő jó volt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Djuree
félisten
válasz zsolt19900 #17191 üzenetére
én még egy darabig hanyagolom inkább, pedig már nekem is hiányzik
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zsolt19900
őstag
válasz Djuree #17192 üzenetére
semmi gáz ám amúgy, hideget ne úgy értsd hogy húha a vizesebb szakaszokon (egy két erdei kanyar) kell odafigyelni, itt nálunk tök száraz volt azon kívül minden és jó volt hehe véégre
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
törölt tag
válasz zsolt19900 #17191 üzenetére
koszi. eleg sok az off, belefert ez is
ma en is motorral jottem dolgozni. hajnali 5 fokban most vizsgazott eloszor a motorosfarmerom. vegyesek az erzeseim. a bevarrt protektor kb annyit er, mint halottnak a beontes, kolbaszol a labamon fel-le. szoval azt kivagtam, kell majd vennem egy ala/fole veheto terdprotektort.
viszont a terden duplan van varrva ez a kevlaros farmer, plusz van benne kicsi szigeteles, tehat az izuletemet vedi a hideg ellen.
van megegy hatranya a chaps-szal szemben: ez kicsit sem vizallo. de remelhetoleg erre ritkan fogja felhivni a figyelmemet. cserebe kenyelmes, nem csuszik nagyon es a zsebeibe lehet pakolni (ha muszaj). es nem engedtek a divatnak, eleg magas dereka van, tehat a jake es a nadrag kozott nincs kint a derekam. apro figyelmesseg: a derekara varrtak hatul egy zippzart is, aminek a masik felet fel lehet varrni akarmire (gondolom mellenyre, nembor kabatra) es akkor ossze lehet oket zippzarazni.
ilyen: Bilt Iron Workers[ Szerkesztve ]
-
Backspace
tag
Sziasztok,
tavasszal tervezek egy nagyobb kategória ugrást. 7 éven keresztül 150-es ETZ-vel és egy 125-ös robogóval jártam az utakat. Már korábban is tervezgettem a feljebb lépést, de most jött el az ideje.
Nézegetem a lehetőségeket a motorok terén és ki szeretném kérni a véleményeteket.600ccm körüli kategóriában gondolkozok. Félmilló körüli ráfordítással. Amit tudni kell, hogy 192cm vagyok és 90kg. Valamint a barátnőm is állandóan a fenekemben lenne motorozás közben.
Amiket eddig kinéztem főleg naked-ek:
1. Kawasaki ER5n (nagyon tetszik, de félek, hogy kicsi)
2. Suzuki GSF600 (ez már méretben lehet)
3. Honda CB600F (kinézete miatt ő az utolsó a listán, de tudom hogy nagyon strapabíró és kezes)
..., de szebb túra, sport-túra motorok is érdekelnek.Kérdés az, hogy a 192cm-es magasságom alá valók-e ezek a gépállatok. Sajnos nem nagyon találtam leírásokat erről és ugye a képek se árulják el, hogy hosszútávon mennyire kényelmesek a yetiknek.
Hosszabb túrákat tervezek vele. 1nap 400-500km.Köszönöm előre is a segítségeteket!
szerk.: az álmom egy Kawasaki Verys lenne
[ Szerkesztve ]
-
stifi
senior tag
válasz Backspace #17196 üzenetére
szerintem tök jól felvázoltad a 3 motort, meg kéne őket nézni. valószínűleg megerősít majd amit látsz abban amit leírtál.
szvsz párban és magas embereknek sok túrára a bandita a nyerő, fejidommal vagy teljes idommal. ha csupasz motort akarsz akkor is a banditát mondanám.viszont a te motorod lesz, ne hagyd hogy mások befolyásoljanak
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
lujo10
aktív tag
Na én sem bírtam ki, úgyhogy ma nyeregbe pattantam, igaz csak egy rövid kanyart mentem, de muszáj volt kipróbálnom az "új" bukót és az ülésfűtést is. Nagyon jólesett már érezni, hogy alattam duruzsol a vas, remélem holnap is ilyen lesz az idő. Megjegyzem az autósok tök normálisak voltak, lehet azért mert kicsit meglepődtek.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
vlevi
nagyúr
190 centivel nezegess ra a turaendurokra is :-)
peldaul dl650, elvisz barhova, de nem egy idegbetegballat, viszont van rajta hely.
kawa versys, szinten 600 korulimkethengeres.Az, hogy neked mennyire kenyelmes egy 600-as naked motor, sajnos csak te tudod eldonteni, ha szalonban felulsz nehanyra.
-
.mf
veterán
Én is 192cm vagyok, régebbi motorokon, mint a 2001-es ZX6R-em, még elférek, tehát sztem még egy régebbi sporttúrát is nézhetsz, sőt, ha ketten mennétek sokat közúton, akkor inkább azt néznék, mint nakedet.
Igaz függ attól is, hogy milyen sebességgel. Nem mindenki Lajcsy, hogy betámasszonn és csak húzza a gázt"a barátnőm is állandóan a fenekemben lenne motorozás közben."
Nálatok motorozásnak hívják? Miket tanul az ember... Meg általában fordított felállás szokott lenni, de tudom, elfogadni a másságot, kinek mi a fétise.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest