- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
pöti zabos vagyok....
elmentem istimotohoz ma... Neten megnézem 18ig vannak nyitva. fasza... odaérek 16:53ra. táblácskán kiírva hogy nyitvatartás a valóságban 17ig van, ennél realisztikusabb már csak az volt hogy már bezártak...
az hogy melóból elkéretőzés meg ilyenek csak hab a tortán.
De ha ilyen jól megy hogy magasról tesznek a potenciális vevőkre, akkor nyilván ők sem sértődnek meg ha bemegyek csakazértis próbálok majd fcmoto...
Én ágáltam ellene pár hete itt, de ha a kereskedő nem fogja fel hogy Ő van a vevőért, és ma már kicsit meg kell dolgozni is azért hogy én ott akarjam elkölteni a pénzem, akkor sajnos megoldom máshogy....
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
fattyu
veterán
válasz Daywalker #17852 üzenetére
igen....
Tényleg bunkóság megcsinálni valahol ahol kinyalják a segged ( mert ilyen is van nem is egy ) de ezek után csakazértis. Ha Icon jó nekem és megtetszik ( ne adj isten asszonynak is ) akkor eme apró malőr 2 sisaknyi forgalomba került nekik...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Pocee
senior tag
válasz Jakab66[hun] #17834 üzenetére
Én még az FZR-1000el jártam így,nem szándékosan egy gyorsításnál elemelte az elejét és a kormány két végállásában csapkodott mint a barom,18 voltam,iszonyat kemény gép volt,jogsi sehol,apám megszabta,meddig mehetek el vele és max 120al,szóval asszem,legalábbis eddigi tapasztalataim szerint egy megoldás van:elég tökösnek kell lenni és még kövérebb gázt húzni és kisimul magától,de ehhez nem kevés lélekjelenlét kell.
Megúsztam,hazamentem és mint egy minőségi vibrátor úgy remegtem apám.
De nagyon jó kis lecke volt...Mr.Brightside
-
Topiccsendőr
addikt
a legjobb ilyenkor ami fut át az agyadon:
bazz, már megint. és még farmerben is vagyok. - lenézel az órára - óbázz 150, kurvára nem kéne eldobni most. szép lassan megnyugszik, fékezel. (nél) mi a retek? mi történt a fékkel? 4 et rá kell szorítani és csak utána működik, lámpa meg piros a kereszteződésnél, és rohadtul közeledik.
aztán mégegyszer valahogy túléledExplosión de dos tiempos
-
Buster17
addikt
Hali!
Ducati Monster 400-ról mik a vélemények? 1 darabot találtam eladót. Nem egy népmotor az biztos. -
Jakab66[hun]
senior tag
válasz Archer #17850 üzenetére
Ezt a Stihl-es dolgot tanúsítom. Van 2 is itthon, mind a 2 patent még mindig. Van egy ismerősöm, hozott egy kínait, és mentünk az erdőbe. Ha a ledolgozott idő a 100%, akkor az ő aránya: 20% munka, 80% szerelés, az én arányom: 95% munka, 5% tankolás, kávézás, és benzin keverés STIHL! olajjal. Ég és föld a különbség.
szerk:
(#17854) csongi : A tarhonyát nem ilyen időtájt szokták kapálni?[ Szerkesztve ]
Gipsz Jakab
-
Daywalker
addikt
Alpinestars leárazás ebay-en egy UK boltban: [link]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
stifi
senior tag
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
ALI_G
veterán
Inti, remélem idén így nyomod
-
lujo10
aktív tag
Valaki esetleg tudja, hogy a Caberg bukókra mennyi a garancia, mert nézegettem a hazai webshop-okat, de erről valahogy nem találtam infót.
[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
lujo10
aktív tag
válasz lujo10 #17866 üzenetére
Közben kiderült, általában 6 hónap.
Vááá, tök jól eldumálok itt magammal
[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
[lAyCsI]
addikt
Ha már volt boccs:
XDL ABQ 2012 Bill Dixon 2nd Runti is várjátok már a tavaszt srácok??
-= No way back from Here =-
-
zsolt19900
őstag
Ez most egy istenesen bundzsi kérdés lesz, de: sima motorolaj is jó a motorba? vagy kifejezetten 4t-s olajat kell vadásszak hozzá?
jól saccolom hogy a 4t motorolaj menüpont alatt található olajok abban különböznek a sima autóba szánt motorolajtól, hogy a motorokhoz valóban van valami adalék ami keni a váltót, vagy hülyeség és jó bármely 10w40 olaj a motorkerékpárba?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Daywalker
addikt
válasz zsolt19900 #17873 üzenetére
Igen, a motorhoz való olajban a kuplunghoz szükséges adalékok vannak. Ettől függetlenül én nem töltenék bele más olajat, ki tudja még milyen adalék van benne. Amúgy a 4t olajat ne keverd ide, mert 4t motorba csak 4t jó. Az autóba való olaj is 4t.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Daywalker #17874 üzenetére
bocsi, nem keverni akartam csak a webshopokból indultam ki mert: motorkerékpár olaj --- 2t, 4t, stb. szóval akkor azok között szemezgessek az a lényeg
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Daywalker
addikt
válasz zsolt19900 #17875 üzenetére
Hacsak nem 2t-d van akkor 4t
-
zsolt19900
őstag
-
törölt tag
jo esellyel csuszni fog a kuplung. ne tegyel.
en egyszer autopalyan vilagito olajszint-jelzo miatt vettem autoba valo motorolajat az fzr-be (horvatorszagbol hazafele, muszaj volt) es nem volt vele problemam, de hazaerkezes utan rogton olajcsere volt. -
doc
nagyúr
idei elso motorozas + olajcsere megvolt
noflame!
odaerek a srachoz, eppen egy 1098-as Ducatit tol ki a muhelybol, ramnez, "sose vegyel olasz motort!"
aztan ott fikazta hogy milyen ocska, gagyi a hatmillas motor -
doc
nagyúr
válasz #25954560 #17884 üzenetére
ja, de a legjobb:
nezem az elso gumit, minta alig van rajta, a szele sz@rrapalyazva
mondom nocsak, ezzel palyaznak?
azt mondja francokat, olcso palyagumit vettek ra hasznaltan
meg odavittek egy gagyi kinai akksival hogy toltse fel valahogy mert doglott...
szoval kultura az van, megveszi a hatmillas motort, aztan a legolcsobb otvar szutykokat veszi hozza -
tutis
őstag
Tavasszal eladó lesz a motorom, GSX-R 600 K8-as, 19500 körüli valós km-el, vezetett szervizkönyvvel, gyári cuccokkal. Majd ha felteszem a hirdetést, szólok, de kb még 1 hónap míg meghirdetem. 1,4m lesz az ára..Hátha valakit érdekel itt..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
válasz Daywalker #17890 üzenetére
A pályaidomot pingálom is, de az külön történet. Máshogy alakulnak a dolgok mint ahogy terveztem, most 1 év kimarad a motorozásból, luxus a garázsban tartani egy motort úgy hogy rá se fogok ülni. (meg amúgy is álmom egy 1000-es )
Visszaépítek mindent gyárira (exup szelep, kipufogó, fékrendszer, idom stb) aztán mehet az új gazdájához..[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
hoby36
senior tag
Üdv!Szerintetek egy ~55 lóerős motor láncához elég a patentszem vagy mindenképp nittelős kell?Láncszemet spéci szerszám nélkül is ki lehet szedni normálisan?
A logikában semmi sem véletlen!
-
Daywalker
addikt
Ja értem. Idén szerintem nekem sem fog sok km jutni de majd kiderül.
Amúgy nem értem ezt az ezres mániát. No offfense, nem rád gondolok most, hanem úgy általában, elméleti síkon. Szerintem a legtöbb rider kevés akkora erőhöz, amit a mai szupersport ezresek tudnak. Meg felesleges is, kimotorozhatatlan még pályán is (értem én h 2-3 mp van a hringen a két kategória között, de az már magas szint - ha UK-ben vagy más, nagyobb-jobb pályával rendelkező országban lennénk még megérteném). Én ha most vennék motort, akkor tuti 750-est választanék. (Vagy 800-ast, mert most megint pletykálnak a ZX8R-ről, ami érthető, hiszen most van 800-as blokkjuk csak módosítani kell rajta egy picit). Nem mintha az nem lenne nekem sok Szóval világosítsatok fel. Péniszhosszabbító effektet hagyjuk ki a dologból[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Daywalker #17895 üzenetére
a Honda Safety treningen mondtak az oktatok, akik 1000-es Hondakkal mint ceges motorral jarnak, hogy 600-nal erosebb teljesen felesleges utcara/orszagutra
mondjuk az en 750-es VFR-em szerintem pont jo, alacsony fordulaton is van ereje, ha meg megtekerem, letepi a fejemet
egy ezresen szerintem felnek ennyi kis rutinnal mint ami mogottem van... de azert majd kiprobalom valamikor -
Topiccsendőr
addikt
nem. EP adalék miatt sem. illetve a kuplung miatt sem.
Explosión de dos tiempos
-
Daywalker
addikt
válasz Topiccsendőr #17898 üzenetére
Oké, de azért van átmenet a kettő közt De valljuk be, azért sokan villogni veszik csak Na mindegy, nem akarok vitát meg flame-t, csak kíváncsi voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest