- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Fu ma jól beszoptam, bár csodát nem várhatok az tény.
Ugye írtam, h lejárt a gép műszakija. Felhívtam a legközelebbi szervizt, h mikor tudják vizsgáztatni, stb. Adtak időpontot.. gondoltam ma azért elmegyek kocsival, megkérdezem a xenon-t. A fickó azt mondta, ha még csak nyomát is látják a xenonnak, vagy éppen bent van, de a másik világít helyette, akkor sem megy át.
A sportkipufogóról nem is beszélve.Úgyhogy most szoptam 1 órát, míg visszaraktam a gyári dobot és megbontottam az elejét.
A gyári izzókat visszaraktam volna, de ahogy néztem a xenon izzó egybe van az egész vezetékkel, és csak úgy simán "lehúzni" nem lehet. Ahhoz, meg h kikössem az egészet kb. az egész motorról le kell bontani az idomokat.
..úgyhogy gyorsba telefon, egy másik helyen egy kis ellenszolgáltatás fejében átengedik xenonnal.Mást sajna nem tudok csinálni.
-
runner 125
nagyúr
Szevasztok!
..látom emlegetitek a gokart pályát, júli 17-18-án Kakucson lesz Egü Scooter Weekend. 3k-ért 2 napig lehet a pályán hajtani, aki szeretne jöjjön.
Tele kanyarral, inkább technikás, mint gyors pálya. De simán élvezhető.
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #36896 üzenetére
Sor 4-es japán blokkok kifutnak a világból..
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Basszus, ülök a gép előtt így éjfél fele, egyszer csak beugrott, h az én gépem 6 éves, és kb most fog lejárni a műszakija, nem hagyott nyugodni, kimentem megnézni. 2010. 04.3-án lejárt.
Jó, h 3 hónapja forgalmi nélkül járok, úhh.
16-án mennénk egy túrára, h műxik mostanság a műszaki vizsga? Igazság szerint sos-be túl akarok lenni rajta, illetve a xenon-t kiszedjem? Lóvéban mennyit fog takarni?
Mit néznek műszakin? ( 20 évesen ez az első rendszámos járművem.
)
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #36770 üzenetére
Köszi.
..nálam csak hobby a motor, így nem kell öltözködnöm sokszor.
emre
Az előző nekem is cordua volt, igaz a kabát a hosszabb túra jellegű, s kicsit nagy is volt már akkor. Kint vettem osztrákoknál, nem volt nagyon durván meleg.
..akkor marad a spórolás, és talán összejön a bőr.
-
runner 125
nagyúr
Nem szóltam.
Lassan úgy tűnik az én ruhaügyem is megoldódik. Sajna a Bering bőrruhát nem tudtam elhozni, 100k-t akart a kettőért.
Viszont találtam szintúgy Bering-ből cordura-t, lehet, h végül az lesz. Jó kis rövid kabát, összecipzározható.
Előnye/hátránya a bőrrel szemben? Vagy valahogy szorítsam ki a bőrre?
Köszi. -
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker #36527 üzenetére
Jah igaz.
A Berik is korrektnek tűnik, nézelődök majd. Nem voltam soha egyszerű vásárló
, hajlamos vagyok kivárni, de fő, h nekem megérje.
TayRol
Meglátjuk.
..ha nem, nézelődök még. De boltban 100k + -t most sehogy nem tudok kiadni.Djuree
..előtte nekem is cordura volt, azzal sem volt problémám, csak nagy lett, így gondoltam most lesz bőr...Egy minőségi darab nekem megér ennyit.
(#36538)
XL környéke, bár felsőkből / tavaszi kabátból L -eseket hordok, de amikor annó próbálgattam a motoros ruhákat, egy számmal nagyobb kellett az akkori méretemnél.
Ez viszont tuti kicsi , 186 vagyok, és úgy 90kg.dewil666
Üdv részemről is.
-
runner 125
nagyúr
Múltkor jártam itt ruhás kérdéssel én is, találtam is kepesmotoron egy teljesen jónak tűnő ajánlatot.
Ez a Bering cumó volna az. Először gyanús volt, h elég drágán árulja ahhoz képest, h "kéz alatti" új ruhákról van szó, de rákerestem webshopban, 125k egy új Bering bőrkabát.
Szvsz ahhoz mérten jó vétel nemde? Holnap elugrom hozzá, és belebújok, ha jó elhozom.
-
runner 125
nagyúr
AutoTeka2000 - az olaj náluk a legolcsóbb, mindig tőlük hozom. Nézz szét.
-
runner 125
nagyúr
Jaja, egy-két infó/ár elég OMG kategória..
Jelenleg 3200ft-ért veszem a totál szintetikus olajat, amiből 2 littyót szoktam + egy ezres a szűrő. S, szépen egy kellemes délután otthon lecserélem, nem is értem, h jöhet ki ilyen horribilis összeg. 18k-ból majd 6 liter olajam megvan.
-
runner 125
nagyúr
Ma kaptam mail-ben egy linket, nagyon kemény 18+-os motorbaleset. (CBR)
Mennyire szabad itt az ilyet publikálni? Persze, ha van rá igény.. -
runner 125
nagyúr
Hali!
Noh, tegnap elvittem a bilincset próba gyanánt a helyi szakihoz, h hegessze meg, tiszta zsír lett.
Kíváncsi vagyok meddig fogja bírni, mind1, úgyis csak ideiglenes megoldás ez.
Más:
Így vizsgák után gondoltam kitolom a garázsból, lemosom ebben az évben először, olajat cserélek, stb. Annyira nem volt koszos, de gondoltam sterimóval kicsit megveretem, hát bacca meg, van a gép mindkét oldalán 1-1 szürkére színezett idom, már eleve tapintásra sem tűnik minőséginek a gyári fényezés... nem lekapta róla a festéket?!
..faom, most fújathatom le őket. -
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
V.Stryker #36008 üzenetére
Sajna manapság már nem módi.
Kb 3 éve vettem én is így a Runner-em. ..vmi piszok szar volt, folyton azt figyelni, h hol áll rendőr, azon agyalni, h megállít-e, ha megállít beleköt-e, stb.. egyszerűen élvezhetetlen volt.
Bár a Habana ilyen szempontból nyerőbb választás volna, mert nem olyan feltűnő...noh és még mindig fent áll az is, h mi van akkor ha esetleg -neadjisten- valaki elüt. Aminek Bp.-n elég könnyen megvan az esélye.
Hiába Te voltál a vétkes, esetleg kiderül, h engedély, biztos, papírok nélkül vezettél mindent rád varnak.Zárásként szvsz inkább érdemes bevállalni egy 70-es vashengeres SR-t, vagy valami normálisabb nagytestűt, mint egy 125/50-es gépet. Illetve nyilván "B verzióként" marad a jogsi + legális út.
ui. 50-esnek nincs papírja, csak egy árva adásvételi, amit bárki csinál 1 perc alatt.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Srácok!
..tegnap sikeresen eltörött a kipufogóm bilincse, írtam is mailt Finszter Csabinak, h kellene egy másik, majd közölte, h 5000ft-ért hajt nekem egyet, de nem tudja postázni.
Háttő, lehet én vagyok lemaradva az árakkal, de 5k egy 3cm széles bilincsért?!
..szal', szerintetek ezt lehet még javítani/hegeszteni? H őszinte legyek lövésem nincs, h miből van ez.Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Óh, most néztem hasznaltauton, már fent sincs a 999k-s VFR.
..mondjuk érthető.. -
-
runner 125
nagyúr
Eh.. pont a végén írtam, h nem vagyok minta.
Vidéken -Szhelyen- el lehet döcögni 50-60-nal városban, de itt Bp.-n kizárt. Látom a motorosokat h mennek... Mellesleg eleve az egész forgalom nagyobb tempót diktál...
Oktogon-Andrássyn megfordulok napi szinten többször, speedek lámpától-lámpáig 1-esben tiltásig".. -
runner 125
nagyúr
Valóban nem rossz ez a Triumph, amolyan idomos Fazer itt is-ott is megemelve.
(#35753) .mf
..őő, egy 10-12 éves sportmotortól kicsi eséllyel lehet elvárni, h eredeti fényezése legyen.
Illetve ez esetben egy import motorról van szó, amit valaki valamiért olcsó pénzért behozott kintről.(#35755) emvy
Úgy gondolom én is, ahogy Djuree mondja.
Félre értés ne essék, nem vagyok kocamotoros, aki az útpadkán megy betartva minden szabályt.. Ha szabad a terep, én is szeretem húzni, de azért a város 120-szal kicsit sokkolt.
-
runner 125
nagyúr
Óh basszus, ez de jó vétel lenne. Kb. a múlt héten még 1.190-ért volt fent, ráadásul sürgős neki, egy 900-ért krva jó vétel volna. Kár, h megvan még a Nexus-om.
-
runner 125
nagyúr
válasz
FullGas #35541 üzenetére
kepesmotor.hu? Vagy írd be googleba, h xy alkatrész, hátha találsz valami elérhetőséget.
ALI_G
..eddig nekem is sikerült, vicces, de most én is így vagyok az utcai cipőmmel, a bótos rábeszélt, h "ez nagyobb, mint a többi, biztos jó lesz a 45-ös", hát nem. Pedig ott, akkor úgy tűnt jó.
Tényleg, nem kell valakinek egy faxa CAT cipő?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Djuree #35539 üzenetére
Rúdtól szinte folyton jön 1-1 vízhólyag a kezeimre, próbáltam így is - úgy is. H őszinte legyek engem zavar, ha ott van, így ki szoktam bökni, másnapra meg be is gyógyul, míg ha csak hagyom magától, van h 2-3 napig "szívódik fel".
Integra
Lövésem nincs, nem használtam soha ilyeneket, de sztem ne kenceficézd, azok kb. a száraz bőrre valók...
A bőr leszabás már szarabb, krva érzékeny lesz úgy, nem szabad leszabni.
-
runner 125
nagyúr
S1000RR tartós teszt II.
Fu...
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Elvitték a cordura ruhámat, úgy döntöttem, h valami bőrt kellene beszereznem. Mindenképpen két részes, de összecipzározhatót szeretnék, viszont segítségeteket kérném ez ügyben, h milyet érdemes. Ár/érték arányban minél jobbat természetesen.
Arlen Ness-ről egész jó írásokat / értékeléseket találtam, illetve árban sem olyan húzósak. Esetleg még alternatíva? 100 ból jó lenne megúszni a gatyát és a kabátot...jah és igen, úgy terveztem, h ezt is Louis-ban veszem meg, de középkategóriás bőrruhát nem találtam, csak a 6-700 < ajrós Vanucci.
Szal marad a hazai beszerzés. Hol érdemes szétnézni, ahol nem arany áron mérik?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #34867 üzenetére
Nem védésként, de egy kellőképpen megpiszkált" 70-essel kenterbe lehet vágni egy rendőrautót városban. Eleve könnyű kihasználni a fordulékonyságát, mellesleg a gyorsulását.
Tudom, mert sokáig benne voltam.Youtube-on csomó videó van fent, h a német rendőrök elől, h lépnek meg..
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #34800 üzenetére
Kellemes fotó.
Ami egy kicsit zavaró, h a bal oldalon az ég színei elcsúsztak, vagy az ott egy másik vagon ablaka, s a tükröződést látjuk?
Amire szvsz mindenképpen érdemes figyelni tárgyfotó/autó-motor fotó során, h ne komponáljuk középre. A középre szerkesztés nagyon sok esetben unalmassá tudja tenni a fotót, érdemes mindig valamerre eltolni a fő témát, általában ott szokás több helyet hagyni, amerre "néz". - S ha már ezt leírtam, egy kicsit nekem még zavaró, h nagyon szűk, hiába van ott egy teljesen jó háttér, sokat nem látunk belőle.
Viszont az alsóbb perspektívát jól választottad, lehet, h érdemes még lentebbről próbálkozni.
Amitől még hatás-vadász lehet egy jó motoros fotó, h különböző "tekintet terelő vonalakat" komponálsz a fotóba, lásd; Integra által linkelt VFR teszt jó néhány fotója, melyeken az oszlopok nagyon jól viszik a szemet a motorra. A Te esetedben erre tökéletes pl. a sín.
Hajrá!
-
runner 125
nagyúr
Tüzi
Hehe, jópofa, de azért úgy kockázatos bejátszani. Az egyedi a rendszámelhelyezés - szigorúan derékszögbe törve, ülés alá - még mindig nyerő alternatíva lehet.
...de aztán rájönnek majd erre is, s kicsit drasztikusabb módszerekhez fognak folyamodni, ugyanis a nagy tesó nem csak fotózni tud majd, hanem lőni is.Integra
Elhiszem, s hidd el ezzel nem te vagy egyedül.
..lassan már az kellene, h egy másik bolygóra járjunk motorozni... -
runner 125
nagyúr
Műholdas traffipax indul - vége a gyorshajtásnak
Őő.. inkább nem..
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest