- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
Szerintem is, ezért, ami szükséges volt, azt le is mentettem róla...
Ha emlékeim nem csalnak, a szoftverfrissítés nem hosszas dolog, hacsak nem halogatják, bár, amikor legutóbb volt ilyen, régen, egy másik telóval, az mindössze egy kb. 3/4 órás sétámba került, és már mehettem is érte vissza..
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ezüst színű változat ebből a telóból. Ma reggel át akartam állítani az időt rajta, és ahogy kerestem, merre is találom, egyszer csak elkezdett becsíkozódni a kijelző, majd kikapcsolt. Aztán én magát a készüléket is kikapcsoltam, kiszedtem az akkut, amjd vissza. Bekapcsolt, bejött a HelloMoto felirat, aztán csíkozódás és kész. Az azutáni kísérletekrea kijelző nem is reagált már semmit, fekete maradt, ám közben az egyiknél már a gombok is hülyülni kezdtek, sőt elkezdett villogni a gombsor világítása, olyan 10-15 másodpercként. Ekkor kikapcsoltam és félretettem, hogy hát ebből szerviz lesz, mivel még van rajta garancia. Aztán 10 perc múlva csak úgy megint kipróbáltam. Működött: kijelző rendben, szoftver rendben, időt át tudtam állítani, Bluetoothtal tudtam átküldeni másik telóra képeket. Most sincs semmi gondja - látszólag.
(Azért hétfőn szerintem megmutatom a szervizben, gondolom, nektek is ez a véleményetek....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest