Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Zajocska #1573 üzenetére
Szia!
Elsőkörben kell egy bluetooth adapter amit a Vista azonnal felismer, de sztem az XP is, ill. ezekhez jár diver cd-is, amit először installálsz. Majd vagy p2ktools-al vagy motorola phone tools-al tudsz tovább dolgozni: neveket lementeni, sms, naptár, hang, kép....
Nekem is kb 100sms-t tárol.Viszont nekem van egy másik problémám:
adott egy motorola v3i,ami 'kezdi' beadni a kulcsot, egyszercsak elmegy zéróra a térerő, bontja a kapcsolatot azt helló van, aztán vissza majd szét durran annyit térerő van újra...voltam motorola szaküzletben és ott azt közölték h 5kért szoftverfrissítés, eltűnik minden róla és jó lesz. Vagy nem de akkor visszafizetik az ötöst. Tud vki olyat aki már csinált ilyet vagy csinál ilyet/ilyeneket?
Viktor0610 ilyet nem, Őt ne ajánljátok.Üdv
ZoL
-
Oconnor
csendes tag
válasz
Zajocska #1573 üzenetére
Szia!
Elvileg legalább 100db sms-t kéne tudnia tárolni. Elvileg. Legalábbis az enyémnek ennyi a kapacitása. A kimenő üzeneteidet töröld ki, és akkor többet enged. Ha ettől függetlenül nem enged többet, akkor egy teljes SW frissítés lehet megoldaná a gondot.
Gépre le tudod menteni őket, csak egy USB kábel kell, akár egy fényképező gépé, és egy P2KTools program. Bluetooth-al nem tudom, hogyan lehetne átküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged