- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Esetleg az info@motorola.hu?
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
vacs
veterán
válasz kárátékutyá #998 üzenetére
Esetlen írj a Motorola hivatalos magyarországi Facebook oldalán keresztül.
Hoppá, jobban megnézve nem lehet nekik üzenetet írni és semmilyen elérhetőség nincs megadva!
Dobtam egy privátot.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz kárátékutyá #995 üzenetére
Jelen esetben semmit!
Legközelebb ne szürke importos sufni gsm-ben vásárolj, ha fontos a garancia!(^)(>.<)(^)
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Hátha valaki járt hasonlóan. 12.
napja próbálom a G72 garanciát intézni a XDiscount cégnél, náluk vettem. Egyszerűen falakba ütközöm, telefonon mindig jön a rizsa hogy már szóltak a garanciát és javitast végző cégnek, de senki sem keresett azoktól. Ma már betelt a pohár, a fogyasztó védelmnél fogom fojtatni, mert úgy érzem nagyjából xarnak a fejemre.Esetleg van ötlete valakinek mit tudok még ezen kívül tenni hogy a garanciát érvényesíteni tudjam?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz kárátékutyá #993 üzenetére
Hivatalosan nem modosithato. A visszairashoz root kell.
Szoval marad a gari. -
csongi
veterán
válasz kárátékutyá #989 üzenetére
ellenorizd a emi szamot. lehet serult a telepitesnel. Driverek szempontjabol az mtk erzekeny.
-
JamesFinn
senior tag
válasz kárátékutyá #989 üzenetére
Hűha... Ezt nem tudom miért csinálja.
-
-
JamesFinn
senior tag
válasz kárátékutyá #987 üzenetére
[link]
05:06-nél kezdődik -
JamesFinn
senior tag
válasz kárátékutyá #984 üzenetére
Találtam a yt-on egy videot, ott ezt a kábeldugdosós-hangerőgombos procedúrat 4x5x ismétli, mire sikerrel jár. Lehet érdemes lenne próbalkoznod, hatha bejön. Ha nem, irány a garancia.
-
JamesFinn
senior tag
válasz kárátékutyá #983 üzenetére
Esetleg kábel csere? A g60-am nem csatlakozott csak saját kábeljével... Illetve sim kártyát, sd kártyát próbáld kivenni.
Szerk. Közen látom, probaltad már...[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz kárátékutyá #983 üzenetére
Hiába vagyok bármelyik USB slotban többféle (közte gyári) kábellel, mindig ezt írja ki egy idő után.
-
JamesFinn
senior tag
válasz kárátékutyá #980 üzenetére
Nem hinném, hogy garanciát zavarná. Ez a motorola-lenovo saját programja.
[link] ezt telepítsd a gépedre, és ha települt, (azt hiszem regisztráció kell, én azzal használom) elinditod, és követed a lepeseket, miután csatlakoztattad a telefont. Nem tudom, így hogy nem indul ,fel fogja e ismerni vagy sem. Mindenesetre ha felismeri a rescue menüpontra kell kattintanod, majd ott le tudja a program tölteni az utolsó sw kiadást. Miutan letöltötte a pc-re, telepiti a telefonra. Megkerdezi, hogy a felhasználói adatokat törölje, vagy meghagyja, kiválasztod, és elvileg telepit. Nekem kb. 5-8 pecalatt rakta újra a telefont. Remélem sikerrel jársz. -
csongi
veterán
válasz kárátékutyá #980 üzenetére
Elmeletileg nem. Amig nincs rotolva es bootloader nincs nyitva.
-
JamesFinn
senior tag
válasz kárátékutyá #978 üzenetére
Esetleg az asztali klienset próbáltad? Ott a legutosó sw-t elvileg le tudja tölteni, és telepíteni a telefonra. Egy próbát talán megérne...
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Fiam telefonja beadta az unalmast, szerencsére garis. Nem kapcsol be, csak a kék Motorola logót mutatja. Bootloader alól csináltam gyári visszállítást, de semmi, ellenben kiírja a folyamat alkalmával hogy: No such file or directory... Itt lehet a bibi.
-
csongi
veterán
válasz dethroner #966 üzenetére
Minden ertesitest ki lehet tenni a kijelzore. Sajnos meriti a telefont rendesen.
Ettol eltekintve egesz jo. Alkalmazasonkent ikonokkal jelezve, es a tartalomba is bele lehet olvasni.
Barmilyen alkalmazas ami a kijlezot hasznalja, ugyan ezt teszi.
Az egesz kijelzo zabalja az aramot, nem csak a zold potty. -
vacs
veterán
-
dethroner
veterán
Nagyon hiányzik az értesítési led, nagyon megszoktam az előző telefonomon. Tudtok olyan alkalmazást, ami értesítési ledként működik, pl egy apró színes pöttyöt jelenítene meg a képernyőn? Nem szeretnék mindig látható órát, dátumot egyéb biztbaszt, ilyen appot már láttam, nekem tényleg csak egy színes kis pötty kéne ha eseményt mulasztottam el.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Vigneau
félisten
Ma nálam megjött a T2SVS33.68-21-8-9.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
dethroner
veterán
Aha, na ilyen kell nekem, fekete szélű. A mostani Redmi Note 4 is ilyen fekete szélű fóliát szokott kapni, és a párom Mi 9 Lite telója is. Nem szeretem ha nem ér ki a keret széléig a fólia.
Köszi a tippetA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
fradi81
veterán
válasz dethroner #961 üzenetére
Azért nem érnek ki a telefonok szélére mert íveltek a kijelzők, tehát ott már nem tudnak rátapadni. Vannak fekete keretesek, ezek teljesen fedik, a szélénél meg ragasztós így ráragad az üvegre, legalábbis régebbi telóimnál így működött.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
dethroner
veterán
Láttam még az elején vettél kijelzőfóliát, de azt is láttam a képen hogy nem ér ki a szélére. Nincs olyan fólia, ami a teljes kijelzőt védi? Eddig csak olyan fóliát raktam fel a családban akármilyen telefonra, ami saroktól sarokig tökéletesen befedte, nem hagyom ki a kijelző fekete szélét védtelenül. Bizonytalan vagyok, hogy létezik-e ilyen ehhez a telefonhoz.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Angi9207
csendes tag
-
dethroner
veterán
Szombati rendeléssel tegnap vettem át a fehéret 59-ért, ma nézem a szürkét leolcsózták 49-re
[link]A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Angi9207
csendes tag
Köszi Mindenkinek! Kipróbálom úgy, hogy a bluetooth-t kikapcsolom, ha megy a mobilnet és a wifi. De ez így meg sz@r, mert az okoskarkötő és a fülhallgató akkor használhatatlan.
Max ha otthon wifizek, akkor lehet jó ez az opció.
Megnézem, leírom a tapasztalatot. De ha tényleg a bluetooth zavar be, akkor nemtom. Csere...
Vagy akkor ez más telefonnál is előfordulhat? Bocs, ha hülye a kérdés, de nem vagyok egy tech-guru. -
Akelaus
senior tag
válasz Angi9207 #948 üzenetére
Szombaton vettem észre. Digis net, már a routert fullra visszaállítottam, majd mindent újra beállítottam, wifi-t stb.. és amit észrevettem, hogy a 2,4 GHz-s wifinél hatványozottan előjön a probléma. Utolsó ötletem az, hogy visszarakom a Digi-s routert, mert hídban van egy Tp link-el.
Van más készülékem is, azzal nem volt gond.
Ma melóhelyen is megnézem majd, bár lehet itt csak 5GHz-s net van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...