- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olaho80
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni. Akinek van ilyen telója és belerak sd kártyát annak nem csinálja, hogy minden újrainditás után jelzi hogy észleli az SD kártyát? Már formáztam, volt gyári beállítás visszaállítás ...de ugyanaz. Több SD kártyát kipróbáltam. Aki tud erről valamit, hogy ez készülék hiba vagy csak Android 12 hiba az írna nekem.
Nagyon szépen köszönöm az infókat előre is. A második képen a bal felső sarokban is ott a kis ikon. Nagyon zavaró
-
-
qwertz0
csendes tag
Nem küzdött, szerintem ez volt az alap akkoriban.
Hogy manapság miért nem lehet kikapcsolni azt az értesítést, azt nem értem.Szerintem bőven elegendő heti vagy kétheti egyszer ki-bekapcsolni.
Az akkut szerintem feleslegesen terheled, ha direkt heti többször kikapcsolod a telefontFolyamatosan keresek csak INGYEN: használható és hibás mobilokat pl. E65, 3310 Budapesten.
-
Vigneau
félisten
Nálam olykor az Android Auto miatt kell, ha nem mászik fel a Bosch fejegységre. Ez volt legalább is a Redmi 9T-nél.
De nem ez a lényeg, most hoztam meg az MM-böl az új telóm 1 év garival. A Realme 10 és a Redmi Note 12S ellenében nyert nálam most a Moto G72.
Apropó, MM és a készülék beszámításuk. Az 5 éves Redmi 5A-mért 2k-t kínáltak... 🤦
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
qwertz0
csendes tag
Nálam Xiaomi 11-hez és néhány Samsunghoz meg több Motorolához hasonlítva nyert a G72.
Amíg nem hallottam a saját fülemmel, nem akartam elhinni, hogy a 2 mm-es lyukon érdemi másodlagos hangok fognak kijutni...
Folyamatosan keresek csak INGYEN: használható és hibás mobilokat pl. E65, 3310 Budapesten.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Apró szösszenet a belakáshoz. Egy biztos, Android ide, Android oda, azért van mit szokni a Xiaomi MIUI után.
1) A Redmi 9T-m még kezelte a SIM-et névjegyzékként a Telefonkönyvben, itt az eszközre kellett importálnom, most már tudok telefonálni.
2) Összekötöttem a régi telót az újjal Type-C-n keresztül. A Play Áruház fel is telepítette az általam áthozandó programokat, de az ikonjuk nem került ki a Kezdőoldalra. Korábban ezt simán a könyvtárból csináltam, csak ott a segítségemre volt a Xiaomi Mi Fiók is. Valószínűleg letörlöm, majd a Könyvtárból újrarakom őket - jobb híján.
3) Kezdőoldalra keresek egy jobb Óra widgetet, mert a gyári köralakú nekem nem jött be.Tudom jól, ezek User Error-ok, vagy szimplán az elkényelmesedésem átka, de még keresem a megoldást serényen.
-
JamesFinn
senior tag
Mindhárom telefon csinálja. De ez csak egy rendszerüzent, semmi jelentősége nincs, nem kell vele foglalkozni. Bezárod, és kész. Ha SIM kártya nélkül indítod, akkor a SIM kártya hiányára figyelmeztet, ráadásul azt törölni sem lehet.
De újraindítgatni is felesleges, én ha eszembe jut kb. 3 hetente, vagy ha se frissül akkor indítom újra. Ne foglalkozz az értesítéssel, zárd be és kész.Vigneau
Ha a Google fiókodból csinálsz visszaallítást, mindent ugyanúgy másol az új telefonra, mint ahogyan az előző telefonon volt. ( háttérkép, widgetek, színek, kezdőlap, stb) valószínűleg a Xiaomi specifikus appokat, beállításokat nem fogja.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Amin egyébként meglepődtem, az először a biztonsági frissítések érkezése.
Az S3SVS32.45-28-1-6 a legutolsó verziójú szoftver rajta, viszont előtte érkezett még a "2" és a "4" végződésű verzió is, miközben laktam be a telefont. Mintha egymásra épülnének és nem független frissítések lennének. Azt hinné az ember, manapság a legfrissebb verzió tartalmazza az összes adatot, de a jelek szerint mégsem.
A másik pedig a védelem. A Xiaomi esetében egy Avast-ra épülő Biztonság nevű appon keresztül lehetett tenni-venni a gépen - víruskeresés, helyfelszabadítás, gyorsítás. Itt ezt szolgálná az induló képen is olvasható Motorola Thinkshield? Amennyiben igen, akkor hol található? Mert apk-ban nekem elég fura képet alkotott, nem is telepítettem egyelőre.
Remélem, nagyjából érthető volt, ahogy nyakatekerten leírtam.
-
fradi81
veterán
Egy másik szemszög :
"víruskeresés, helyfelszabadítás, gyorsítás."
Kell ezekkel foglalkozni egyáltalán? Parasztvakításnak érzem az ilyen appokat. Ami nem kell letörlöd, RAM van elég, vírust sem láttam még a telefonjaimon.
Frissítések: néha jön egy, nem érdekel mi a száma, nekem elég hogy minden működik stabilan.
többféle tok+fólia: aliexpressmoto g72, Ninebot d28e
-
csongi
veterán
Ha keszulekre a gyarto 2 evet vallal, akkor a ket ev van.
Ebbol egyet kiemel a kereskedo, ott intezed. A plusz egy ev gyartoi gari. Azt agyarto iranyaba intezed.
Erdemes megnezni mire is vallal garanciat a gyarto.
Illetve erdemben hol lehet elni vele idehaza.MIUI rendszere sokkal osszetetteb.
Itt a Google okoszisztemara kell hagyatkozni.
Play proteckt, es a playrol kell telepiteni mindent.
Vagy kulso alkamalazast igenybe venni.
Sikerult nekem is virust beszivni a kinai stock droidos keszulekkel, valamikor az osidokbe. 1*.Gyari folia es silicon tok van fent.
A tok klasszikusan sargul, mindegyik fog ami viztiszta, elkerulhetetlen ha hasznalva van.
Amugy alin van kazalra. Ha fele rossza mit rendel az ember akkor is olcsobb mint itthon barmi. . -
Vigneau
félisten
Gondoltam erre annak idején is. Most is inkább csak a szokás íratta le velem. Viszont ha már megszokás, még arra nem jöttem rá, miként lehet elnémítani a telefont a bevált "kikapcsoló gomb hosszanti megnyomása után felugró négy ikonos menü"-ből.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
A lefordítás csak addig jó, amíg ismét hozzá nem nyúlok. Utána egyből visszakapcsol. Az utóbbi módszer marad végül. Kár, hogy ez nem testre szabható, mint ahogy a navigációs gombok sem. De majd megszokom.
-
-
Vigneau
félisten
Akkor nálam jó szokásom szerint beütött a user error...
Az azonban tény, hogy a bekapcsológomb hosszú lenyomása után a négy funkciógomb közül a Zárolás a leghaszontalanabb nekem. Oda jobb lett volna a Némítás üzemmód. Xiaomi-nál pedig ezen felül nem Segélyhívás, hanem Repülőgép üzemmód található.
-
Vigneau
félisten
Igen, ezt nekem is sikerült sikerült kiszúrnom.
Azonban most nézem, hogy a fórum megjelenése olyan Nálad, mint a Xiaomi-n volt. Kis fehér keretben vannak az arcképek. Nálam viszont olyan, mint ha a laptopon böngésznék. Nincs keret, az arckép alatt üres a poszt, mellette van a szöveg. Ez mitől függhet, vagy hogy lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest