- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liberacse
lelkes újonc
csatlakoztam egy sima g54 midnight blueval, 8/256gb. alzatol vettem. toltofej volt a dobozban, tok nem. utobbinak jobban orultem volna. ennyiert nagyon jo telefon, foleg ahogy neztem, jo sok update jott ra. a13->a15-re frissitettem es lattam. ips-tol feltem, de eleg korrekt. a kamera siman jo nekem. a sztereo hangnak kifejezetten kellemes meglepetes. egyedul ami negativ, hogy a haz nekem kicsit ropog. foleg a sim talcanal. de ennyi penzert nem kotok bele ebbe. sokkal jobb nekem, mint egy redmi note 13-14 (volt mind ketto).
Bl.Gyo.: en nem tapasztaltam ilyet. igaz, csak felnapig hasznaltam ugy, mert inkabb a kezmozdulatokat hasznalom/preferalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest