Hirdetés
Aktív témák
-
TheSaurus62
tag
válasz Angyalpor #39343 üzenetére
Nálam az SD gyökérkönyvtárba ment, recording-<randomszám?>.3gp formátumban, múltkor gyorsan fel kellett valamit vennem, addig ment is a dolog, aztán negyedóra múlva már az egész család rajtam röhögött, hogy a telefon okosabb, mint én, mert jól eldugta a felvételt. Tényleg csak erre nem gondoltam, mert ugye mindennek van külön mappája, még ha üres is, szóval...
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
TheSaurus62
tag
Hosszan nyavalyogtam azon, hogy folyton kikapcsol a mobilnet, végre megvan az oka, a Battery Defender nevű progi művelte, habár a beállításaiban sehol nem találtam erre utaló jelet. Töröltem, most minden OK (csak gyorsabban merül az akku egy picivel).
-
TheSaurus62
tag
-
TheSaurus62
tag
válasz TheSaurus62 #36530 üzenetére
Változatlanul nem tudom, hol lehet a CM7-ben engedélyezni az állandó mobil adatforgalmat (kivéve WiFi), vagy letiltani a kikapcsolását. Lehet, hogy valahol energiagazdélkodásban van elrejtve, mert mintha a kijelzővel együtt kikapcsolna a mobilnet, aztán meg nem jön vissza, de sehol se találom, hol kell beállítani. Valakinek van rá ötlete?
-
TheSaurus62
tag
CM7 alatt hogy lehet beállítani azt, hogy ha van WiFi, akkor a mobilos adatforgalom kapcsoljon ki, egyébként viszont kapcsoljon be? Azt hiszem, a "gyári" ROMban volt valami ilyesmi. Ha már van havi 100 MB-om, akkor ne kelljen folyton kézzel bekapcsolgatnom.
-
TheSaurus62
tag
válasz TheSaurus62 #35734 üzenetére
A Nagy Testvér figyel minket. Írtam, hogy a CM7-tel a Defym nem szereti az SMC routeremet. Tegnap du elkezdtem nézegetni, mennyibe kerülnek a WiFi routerek. Azóta tökéletesen együttműködik a Defy meg a router, semmi szakadás, eldobálás... Nem állítottam be/át semmit. És nem vagyok paranoiás. Még.
-
-
TheSaurus62
tag
válasz Skiczpausz #32880 üzenetére
Én csak másfél éve vagyok ott, de imádom.
-
TheSaurus62
tag
válasz szabof1 #32870 üzenetére
Ismerős cím, szerintem onnan. Előtte egy MIUI-t akartam felrakni, amivel szintén nem indult el.
100%-os akksival indultam neki, hogy most hol tarthat, nem tudom.
Zuglóban a Városliget déli csücskénél (Teleki Blanka Gimnázium) dolgozom.
Vasárnap általában nem dolgozom, de holnap elutazunk a családdal, és csak este érünk haza.[ Szerkesztve ]
-
TheSaurus62
tag
válasz TheSaurus62 #32865 üzenetére
Ja, igen. Kivettem a SIMet, mert azért élni kell, úgyhogy most nincs benne. Számít?
@szabof1
Az a baj, hogy 1/2 8-kor elmegyek és 5 után érek haza (bár holnap pont lesz lyukas órám, vissza tudok jönni, ha szólsz, olyan dél körül), a firmwaret meg szerda este szedtem le, és nem emlékszem, honnan. Kerestem az Előzményekben, de nincs. Két napig nem voltam itthon, valaki törölte.[ Szerkesztve ]
-
TheSaurus62
tag
válasz Jaffa75 #32864 üzenetére
Egy Froyofirmware.sbf-et raktam (?) fel az RSdLite 5.6-tal, úgy nézett ki, hogy rendben, aztán újraindult, de a Moto logó volt csak, olyan félóráig. Akku ki-be, azóta semmi.
Az RSDLite nem ismeri fel, a gép se, csak a fehér LED világít. ha tudnám, végül is mi van rajta, elvinném szervizbe, mert még garis. Ha két percig nyomom a hangle+bekapcsot, vagy a hangfel+bekapcsot vagy csak a bekapcsot, és semmi sincs, az ugye nem jó?
Egyébként Óbuda, munkaidőben Zugló...Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
TheSaurus62
tag
Azt hiszem, féltéglásítottam a Defyt. Nem jut túl a logón, illetve bejön a háromszög+felkiáltójel, de ott hiába csinálok bármit. Az update.zip talán segítene, ha lenne. Honnan lehet leszedni? (A Megaupload, ugye...)
-
TheSaurus62
tag
Kezdek eljutni a heveny agyhalál állapotába. Van egy félig rootolt Defym (gyári ROM). Pont annyira nem rootolt, hogy ne lehessen újrarootolni, és pont annyira igen, hogy ne lehessen unrootolni. Lehet, hogy ROMot kellene cserélnem?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2