Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
Aktív témák
-
romo77
csendes tag
Pár napja kérdeztem hátha valaki tud megoldást.
sziasztok
be lehet e valahol állítani hogy amikor a fülest csatlakoztatom a telefonhoz a telefon ugyan úgy jelezze a hívásokat mint nélküle /magyarul a hangszóró "csörögjön" ne a füles). Mindenhol megnéztem de sehol nem találkoztam ilyen opcióval.
Esetleg valamilyen app ami ezt tudja.
Kérlek segítsetek fontos lenne.kipróbáltam jópár dolgot de nem sikerült megoldani
-
romo77
csendes tag
sziasztok
be lehet e valahol állítani hogy amikor a fülest csatlakoztatom a telefonhoz a telefon ugyan úgy jelezze a hívásokat mint nélküle /magyarul a hangszóró "csörögjön" ne a füles). Mindenhol megnéztem de sehol nem találkoztam ilyen opcióval.
Esetleg valamilyen app ami ezt tudja.
Kérlek segítsetek fontos lenne. -
romo77
csendes tag
válasz Lacivagyok #12039 üzenetére
nekem ugyanez volt a problémám más volt a verziószám, /igaz nekem már a Szabof1 ezen leírása is hibaelhárításnak kellet/ mégis nekifogtam.
Fagyott is a telefon bootolásnál.
Rakd fel valamelyik alapot -nekem nordic segített- és kezd az elejétől fogva.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
romo77
csendes tag
válasz Nataniel #11888 üzenetére
szia Nataniel
A leírásod szuper köszönet érte pici javítást indítványoznék: A testerhez nem írtad, hogy le kell tölteni percekig keresgéltem hol lehet a telefonomon
És megtaláltam a market nevű bigyót kell elindítani és már meg is van
Még egyszer köszönöm a leírást készítő emberkéknek hogy fáradságos munkával elkészítitek nekünk eme hiánypótló szösszeneteket.
-
romo77
csendes tag
szeretném megkérdezni, hogy a jelenlegi
Moto_Version.34.177.5.MB525.Retail.en.ND
2.2.2-es rom-ra feltehető a cm_jordan_full-14Milyen google apps Verziót ajánlotok hozzá?
segítségeteket előre is köszönöm
-
romo77
csendes tag
válasz rum-cajsz #9610 üzenetére
Úgy néz ki hogy a Nordic SBF file-t sikerült feltenni
nem tudnám megmondani hogy ezt miért sikerült a másikat miért nem. Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Bár még nincs vége szeretném felrakni a cm7 1.5 verziót.A telefont bootloader közben lehet tölteni???
[ Szerkesztve ]
-
romo77
csendes tag
Valaki nem tudja hogyan lehet kilépni a bootloader-ből ha nem fejeződött be a telepítés.
Kikapcsolás és aksi eltávolítás-visszarakás után is a bootloader képernyő fogad.Így szerintem nem sok értelme lenne egy másik gépen megpróbálni ujrainstalálni az SBF file-t. vagy tévedek???
Szerintem nem sokáig bírja az aksi ezért nem igazán tudok már sokáig próbálkozni.
-
romo77
csendes tag
A pontos hiba leírása:
failed flashing process . Phone(0000):error verifying Code grup 39 checksums. file: 0xE94,phone: 0x4d94 (0x4007031); phone connected
A telefon ezt Írta ki
critical error: DEA1Az SBF file-t hogyan tudom megnéznihogy jó e?
-
romo77
csendes tag
-
romo77
csendes tag
-
romo77
csendes tag
válasz AizawaKouta #9538 üzenetére
ellenőriztem azzal nem volt hiba
-
romo77
csendes tag
válasz szabof1 #9533 üzenetére
A Bootmenu 0.6.1 verziszám nem stimmelt gondolom az előző telepítés miatt az enyém 0.8.6.
A cm7-110822-1650-BOOT179-4-Jordan.zip-el próbálkoztam gapps-gb-20110729-signed apps al
A cm7 es kezdőknek szóló leírásod alapján telepítettem a 3. lépéstől kezdve pontosan a leírtak szerint.
nem tudom mit ronthattam el. -
romo77
csendes tag
Szia szabof1 a kérdésem a következő lenne
A telefonomra megpróbáltam cm7 rom-ot feltenni eredmény: motorola logónál állandó újraindítás.
A te leírásod alapján /Motorola Defy: Módosított romok cseréje és az esetleges bootloop problémák javítása/
az 1. mód szerint megpróbáltam helyrehozni a dolgot eredmény: Google feliratnál fagyás.
Mit ronthattam el?
Kérlek segíts. -
romo77
csendes tag
Köszönöm RootRulez
Elolvastam ezt és minden leírását szabof1-nek.
Lenne egy kérdésem.
A Motorola Defy: A CyanogenMod-7 (CM7) telepítése kezdőknek leírásban az Android BootMenu verziószámának azt írja hogy, 0.6.1 kell lennie az enyém ennél magasabb 0.8.6 gondolom ez az előző hibás telepítés miatt lehet .Kérlek segítsetek hogy ez valóban így van e és telepíthetem a leírás szerint a cm7 legújabb BOOT verzióját?
-
romo77
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni
telefon 2 hetes 2.2.2 verzióval
Cm7 rom-ot szerettem volna telepíteni elolvastam több leírást is. Minden jól ment egészen az újraindításig /Elvileg mindent úgy csináltam, ahogyan ott le van írva./
Újraindításkor motorola logó és állandóan újraindul .
wipe futtatva /többször/, akkumulátor kivesz, semmi eredmény
Valakinek esetleg valamilyen tanácsa?
/a fórumot elkezdtem végigolvasni de nagyon hosszúnak tűnik/
Segítségeteket előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest