Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Ha volt is kérdés akkor most eldőlt a dolog az időmérőn. Megint utolsó. Sajnos ennyi volt, pedig csak pár tized és 3-4 embert is megelőzött volna. Az a baj hogy az elődjét kirúgták ugyebár és így hogy egy hondától kirúgott lesajnált japán szintet nem hoz várható volt hogy kikezdik valahol. Így a csapat is tönkre mehet, mert a honda simán fityiszt mutat nekik, egyébként ha a csapaton múlna szerintem maradna Talma és a Mol. Szerintem két versenyzővel akarják nyomatni jövőre, de a honda az aki mérlegel és feltételeket szab, nekem ez jött le. A hírekben meg a honda baja megint ismétlődik Talma által. Így fog repülni, talán az első olyan csapatból ahol tényleg mögötte állnak és érte vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest