- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat mondtam reaja dicseroket mikor elesett az besztos...:- ((( /uatnna Kimi kiesese mar meg sem viselt:- )))/
megyek megneze mial ett a tobbinel...
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
RAM
őstag
-
Csazsol
senior tag
-
Latissimus Dorsi
senior tag
ááááááá
Talma kiesett...
De kárMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Csazsol
senior tag
Na most ilyenkor mi van?
Eddigi elért eredmény számit v csak a rajtfelállást modositja?Vagyok
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
K1992
csendes tag
Gibernau a legnagyobb király!
NE feledjétek a 125-öt pedig vasárnap az mtv-n láthatjátok!
Ott hajrá Talma!Csá: K1992
-
törölt tag
kis infó a 250ccm KTM-ről:
Bővebben: link
hosszba épített 'soros' kettes...egyenlőre 6. helyen futott Donningtonban.
érdekes.
Meghatározó márka lehet még a KTM, ha továbbra is ilyen bátorsággal, és odaadással mernek új dolgokat bevetni... -
Integra
titán
alakulunk
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
@rglaaf
veterán
Megint a rinya most Gibi''''Mivel a pálya igen közel van az East Midlands-i reptérhez, csúszós tud lenni a leszálló gépek által kibocsájtott elégetett kerozintól. Szerencse, hogy előző évben új aszfaltréteget kapott, ami jelentősen javtott a helyzeten.''
PSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
szegény
én ezeket csípőből visszautasítanám....
és most nem csak a retekre gondolok, hanem az összes ilyen stílusú megjelenést
van a klubrádióban a réz gábornak a műsora, ott pl mindig kap 15-20 percet és ő beszélhet ahogy akar nem fordítva...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
@rglaaf
veterán
Ma volt a retek klub fokusz müsorában talma,rá szántak kemény 3 percet ez alatt elmondhatta hogy 4 éves kora óta motorozik és hogy mennyire jó futam győzelem után hallani a magyar himnuszt,most aztán télleg ''mindent'' megtudhattunk róla
PSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
na nézzenek oda!!!! bagózik, a nagy én soha nem hirdetek dohányterméket maki
és hun van a joint? bujákásá
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
Honda's Laguna Seca MotoGP Win Ad: Ooooof!
by staff
Monday, July 18, 2005
In case you missed it (and we would have as we almost never read newspapers off-line) Honda bought a full page ad in USA Today on Friday to celebrate former Superbike champion Nick Hayden's Laguna Seca MotoGP win.
The ad was a nice gesture on Honda's part to celebrate ''The Kid's'' first ever GP win.
Hayden's epic victory was actually Honda's first ever GP win in the United States.
What's more, Honda took the opportunity to playfully shoot a ball across Yamaha's bow in the text of the ad.
Honda reminded everyone that while some companies may be celebrating fifty years of existence, Honda has been winning races for longer than some companies have been in business.
As the Skipper used to say when Gilligan would unexpectedly punch his ample stomach: Ooooof!
ENDS
'... winning races longer than some companies have even been in business.'
azért ez kemény gyomros volt a yamahának, lesz itt jövőre is gp meg utána is hót ziher
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
itt vannak helyszíni nézői kommentek a versenyről, érdemes végignyálazni, sokat lehet belőle okulni:
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
Next year's MotoGP Date ...
july 23
by evan williams
Sunday, July 10, 2005
Laguna Seca officials have announced next year's date for the race is July 23rd.
You probably can't book your dates more than one year in advance, so be ready.
ENDS...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
Ryder Notes: Un-American Activities
by julian ryder
Monday, July 11, 2005
Everyone really wanted to like the US GP, they really did. From what I could see the fans enjoyed it and so did (with reservations) most of the riders. However, team staff in the offices behind the pits, Dorna's TV technicians, and us subversive foreign media types spent a lot of time wondering why nothing worked. The abiding image of Friday was Yamaha team boss Davide Brivio in the media center telephoning lap times through to the pit wall for the team because the monitors in pitlane weren't working. The TVs in the pit offices started working Sunday lunchtime. The internet and phone connections in the media center worked when they felt like it. This does not coincide with the image of the USA that most of us arrived with; neither did the overflowing toilets.
Still, you don't want to hear about the tribulations of the pampered press, do you? What about the future of the event? If we take Valentino Rossi at his word, for the riders to come back without a fight there will have to be some serious work at Turn 6 and maybe some resurfacing. Turn 1 got some comment but not as much as expected.
There was never any suggestion of the riders refusing to race, after all their representative had approved the place, and now they've raced once it will be very difficult to refuse in the future. What's happening here is that the riders realize the importance of having a race in the USA and the scary (to foreigners) information we've been given is that Laguna is the safest track in the country. They've gritted their teeth, gone through with it, and seemed quite surprised to find out they enjoyed it. The same can really be said of the rest of the paddock.
Okay, we have a few complaints but we'll only really throw the toys out of the pram if they aren't fixed when we get back here next year. Anyway, as an Englishman I am very grateful for one thing: the Italians, Spanish and the rest won't be complaining so much at Donington Park which has previously been regarded as the tackiest venue of the year. Hell, we don't even have internet access there, so it can't fail...
One thing the American GP did better than just about anywhere else was ensure the fans go to see the riders occasionally. Giving the paying fans a good deal seems to be high on the agenda of all the manufacturers and the AMA teams in the paddock. I got some really nice stickers for my office filing cabinet.
Probably the most significant pronouncement of the race came from Valentino Rossi after the event. 'I learned a lot,' he said, 'following the Americans.' That sounds like a declaration of intent to me. Jerry Burgess agreed: this is one of those tracks you need to come to once to understand. Sounds like they'll be back, doesn't it?
ENDS...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #676 üzenetére
próbálta de nem tudta
ok, jövőre valszeg már lehet hogy más lesz a felállás a végén a dobogóra, de végre legalább csúnyán elpáholták!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
@rglaaf
veterán
Hát jó volna ha valaki ismét megszorongatná rossit mert mintha a többiek kicsit leszakadtak volna róla és jót is tenne a vb-nek,de van egy olyan érzésem hogy vissza áll a ''rend'' de ne igy legyen
Csak azt nem tudom hogy poggiali miért nincs még a gp-ben miért szenved a kiskat.-ban, eltudnám képzelni hogy rossi-t gyötri a kis pedrosa és poggialiPSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
-
@rglaaf
veterán
Persze persze tudom lett volna futam igy is de igy azért biztosabb a us gp
Talmát viszont nagyon fel kapták valamelyik nap már fagatták vmelyik kerskedelmi rádióban is a szokásos ''szakértelemmel'' de nem baj jól van ez igy legalább tudják az emberek kiről miről is van szó.PSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
-
@rglaaf
veterán
Nem volt ez bunda de gondolni kellet a jövőre hogy legyen legközelebb is futam ott és ne legyen bizonytalan mint az f1-s
Egy biztos hayden most verhetetlen volt még rossi számára is,ha nics ott colin kettejük közt akkor sem verte volna el,gibiből viszont mint ha kialudt volna a tűz, lehet érzi hogy nincs már esélye a vb-cim megszerzésére?Alényeg jó futam volt colin is megérdemelte a 2.helyetPSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #664 üzenetére
mellőzzük már az ilyen bunda hülyeségeket ha lehet
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #666 üzenetére
ez most elég nagy darab videó volt, viszont elég jó a minőség...
-
prmcsk
addikt
válasz Motion_Blur #664 üzenetére
Hihető,amit mondasz!
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
-
prmcsk
addikt
Arra azért kíváncsi leszek,hogy Hayden ezen kívül hány versenyt fog nyerni?
Szerintem egyet sem,mert a hazai,másnak szokatlan pálya,egy dolog,amit illett
nyernie,de az''átlagos''pályán még nem él meg.."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Integra
titán
a legszebb bájk
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Laguna Seca Olasz:
Bővebben: link
én real player-rel játszom, ha tud vki jobb verzót szóljon! -
Integra
titán
azért a motogp.com-on is értik a dolgukat
-
neduddki
nagyúr
válasz [lAyCsI] #636 üzenetére
HI!
AJ nem is szot ra .... /mejjik volt ott Varhegyi???/
Szegeny Rayne nekm maig a nagy kedvencem:- ))) /habr Rossi miota hangvilln nyomja se kutja:- )))/
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Emlekesztek meg a80-as evek vege 90-es evek elejere, hogy 500-ban tobbnyire csak a dirttrack-en edzodott ameriakiak es nemi ausztral behatas volt eredmenyes??? akkor kuldtel el az eu-i pilotkat salakozni:- )))
udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- További aktív témák...