- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Szóval ha szerencsém van és kifogok egy olcsó nem K s procit.
Nem volt erről szó, haladjunk.
És ha szerencsém van és kifogok egy olcsó nem Z s lapot.Erről sem volt szó, ugorjunk.
És ha szerencsém van és nyertem a szilícium lottón és az összes magon sikerül annyit húzni, hogy 15% al gyorsabb legyen, mint a K s több maggal.Nem kell hozzá szerencse, ez fixen benne lesz, sőt.
Akkor én milyen jól jártam és fogadja el mindenki, hogy a tuning jó.
OK
Kösz
Én köszönöm. -
Tikakukac
titán
Ja, hogy ilyen játékot játszunk... néha meg ügyfelek teliöntik a gépüket vízzel, kötsög gép meg megáll
Mondjuk én 15 éve legalább csak húzott desktoppal vágok és renderelek és tervezek és "néha megfagy" problémáim idáig nem voltak. Gondolom az lehet a titok, hogy mindent ésszel kéne csinálni, egyszer tesztelni és aztán 3 évig nem agyalni azon miért állt meg a vas, mint a szögncc1701: Azt a vonalat, ahol feltűnik egy hsz.-ban a "ha megy a" kezdetű, azt instant elhagyom. Köszi a csevegést
-
Atom_Anti
senior tag
Nem muszáj 12500-as, 12400 H0 is megteszi, amit 130 usd ért ki lehet fogni mióta bejöttek a vacak 13400-asok. Ebay-en fénykép alapján ráadásul látni is melyik a H0. Plussz B660 rog asust is lehet venni alkalmanként használtan 70-80K ért. Így kb. fél áron nagyobb teljesítmény elérhető, mint Z lap plusz 12600K-s proci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest