Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az 1v1 az egyetlen módszer, ami hiteles eredményt hozhat. Abból meg, hogy két konzolt használva teszteltük, sejthetnéd, hogy nem sima local módban csináltuk. Igazad van, gyakorlás és verseny mellékes, csak a szobában, behúzott függöny mellett, emberi kapcsolatokat teljesen kizárva, egyedül ülve a TV előtt ranked-ezésből szerezhetsz tapasztalatot.

-
x360elite
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Igen tudom, hogy lehet váltani. Azt ugye tudod, hogy az emberi reakciót (egyelőre még) nem lehet szimulálni?

-
x360elite
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszi, de ebbe most nem hagyom magam belerángatni. Annyit mondnék csak, hogy nem nézegetni kell a frame data-t, hanem venni a fáradtságot és előkapni két monitort, két xbox-ot és két kontrollert, áthívni egy havert (utóbbit, ha van) majd kipróbálni a karaktereket. Én megtettem, ezért nem csak olvasgatás alapján tudok nyilatkozni. Továbbra is az a véleményem, hogy összességében Kabal/Jacqui a leggyorsabb és legkönnyebben használható karakterek. Ha ez neked nem tetszik, akkor sincs gond.
Mint mondtam: Nem kötelező egyet értenünk. Ettől szép a világ

Béke. -
Döglött Róka
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Leirtam hogy nem igy van, frame datat kene nezni neha. Leirtam hogy kik a legkonnyebben jatszhatoak, es erdekes modon a statisztika engem igazol.
Erre kapok egy olyan valaszt, hogy de nem es mert csak. Es mert online azok a legegyszerubbek.
Online megvaltozik a jatek es a frame data? Nem, egy karakter sem lesz gyorsabb. Sot az ellenfel ugyanazzal kuzd amivel te, laggal. Ezert baromsag az egesz.
Megint ki lett talalva valami, hianyos ismeretekkel lasd meg, joker nem jo. Neutral isten a botjaval es egyket felelmetesen gyors mozdulattal nagyon konnyu lereagalni vele dolgokat (f14 pl eleg rohadek mozdulat).
Kabal gyors, de nem a leggyorsabb. Neki a legnagyobb elonye abban rejlik hogy a komboi nagy tobbsege safe on blokk ezert lehet vele nyomast gyakorolni, ill elsorangu zoner Mean Streak variban. De valahogy megse kell az embereknek, lattam egyket tornan de ott is ugy visszakuldtek sarokba, hovy rossz volt nezni. Mindenben jo, de semmiben se jo igazan.
Jacquiet egy jo zoner vagy akar egy jo Scorpion (amibol eleg sok van online) megesz reggelire, ha rossz kezekben van.
Az upgraded varihoz olyan gyors kez kell hogy videok vannak rola, hogy fogd a kontrollert az f22-hoz.Ezert marhasag az egesz. Legegyszerubben jatszhato karakterek online:) Aztan leggyorsabb karakterek online :)
Indoklas nem volt, csak nemi zagyvasag a marketingrol. Neha jatszani is kene nem csak lozungokat terjeszteni :)
-
x360elite
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem kötelező egyet értenünk. Ettől szép a világ

A hangsúly nem az "online"-on van, hanem az "összességében"-en... Még mindig te vagy a mester, ha arról van szó, hogyan hagyjuk figyelmen kívül a lényegi infót és válaszoljunk csak és kizárólag arra, amibe bele lehet kötni. Bár valójában csak kontextusából kiragadva van ez így, de azért szép munka.

-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Azért te sem vagy egyszerű az konstruktív kommunkáicós képességeiddel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
x360elite
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Már átnéztem mindenkiét, de köszi a tippet. Összességében ők ketten a leggyorsabbak online
. -
cettlee
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
1-2 karival online elég nehéz jailelni, én is jonival tolom és a d1 10 frame hit advantage elég karcsunak tünik néha és igy low skillesek gyakran kiütnek belöle. Sok karinál viszont tök egyszerüen müködik mert nem olyan tight.
Most jött egy peccs ps4-re amiben csökkentették a blockstunt (hamarabb lehet inputolni a punishokat) Ez szerintem sokat változtat az online játékban. -
x360elite
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Ami ebből SZERINTEM 100%-ban igaz, az a meter-re vonatkozó rész, mármint, hogy semmilyen taktika nem kell az egyes csíkok töltődéséhez, csak a "szard le, megy az magától" és az, hogy teljes mértékben ignorálták a "klikk" beépítését az online játékba, A többi, hááát, többé kevésbé... Ezért is mondtam, hogy Joker gyengécske lett, mert túl hosszú idő mire elkezdi végrehajtani az adott mozdulatot plusz még az online "kilkk" ideje.... Áhhh, egy gyakorlott játékos ott szopatja meg, ahol akarja. Maguk a mozdulatok Joker-nél is gyorsnak számítanak, de mire elkezdené, már rég földbe tapossák.
Az meg, hogy Sonicfox (A Sonicfox) megnyert Joker-rel egy versenyt, nos még a karakter marketingtől elvonatkoztatva sem meglepő.... Hosszú Katinkának pl. fájt a bal bokája aznap, mikor világrekordot úszott Rióban 400 vegyesen. Szerintem láb nélkül (Sonicfox Jokerel) is nyert volna, csak nem lett volna világrekord. Aki bajnok, annak 99%-ban mindegy milyen körülmények merülnek fel, akkor is bajnok lesz.
-
x360elite
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Jacqui és Kabal a leggyorsabb karakterek. Azért nem ezt a kettőt használja mindenki, mert 1992 őszétől egészen napjainkig Scorpion-nak és Sub-Zero-nak a legdurvább a marketingje, ha mindent egybevéve nézzük, akkor a róluk megjelent irományok (ide értve a könyveket, novellákat, forgatókönyveket, karakter leírásokat, képregényeket stb...) együttesen meghaladják a 150.000 oldalt, az összes többi karakternek együttvéve sincs ennyi. Vagyis ez a két karakter szó szerint 1000-szer népszerűbb bármely másiknál.
Ha bárkinek azt mondom Metallica, akkor azt fogja válaszolni.... "Ja igen, azt ismerem, a Nothing else matters tök jó szám", de ku*va élet, hogy egy darab másik számukat sem fogja tudni, nagy ritkán a One-t még benyögné valaki, de ennyi. Miért? Mert éveken keresztül ezt az 1-2 számot tolták az arcukba a médiában.
Visszatérve az MK-hoz... Nézzük meg az utóbbi 3 rész lemezborítóját, illetve a gyűjtői változatok szobrait.
MK9 borító - Scorpion/Sub-Zero
MK9 komplete borító - DLC-k + Scorpion/Sub-Zero
MK9 kollector's - Scorpion/Sub-Zero szobor
MKX borító - Scorpion
MKXL borító - Sub-Zero
MKX kollector's - Scorpion szobor
MK11 borító - Scorpion
MK11 kollector's - Scorpion maskSajnos a legtöbb embernek meg lehet mondani, hogy mit szeressen, illetve mi legyen a kedvence.
-
Nem rég vettem észre, hogy a DX12-vel is lehet indítani a játékot. Mi a különbség? Igazából eddig csak annyit vettem észre, hogy lassabban tölti be a harcokat.
-
x360elite
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem, nem akarom mondani
-
Döglött Róka
veterán
-
x360elite
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Igazad lehet, ha ebből a megközelítésből nézem, akkor nem is rossz.
#HussarF: Nincs ezen mit szégyellni, ahogy múlik az idő, úgy egyre kevesebb dologra jut és nyilván a szórakozás az utolsó.
-
válasz
markknight
üzenetére
Tulajdonképpen nagyobb hatalma van, mint egy istennek, az univerzumot is újrateremtette, szóval akár láthatatlan is lehetne, csak jó lenne valami képregényes referencia erre...
-
válasz
x360elite
üzenetére
A láthatatlanság az egy az egyben Reptile. Kicsit szégyellem, de már évek óta nem tudtam Spawn képregényt olvasni. Anno a 200. részig jutottam, azóta pedig túl van már a 300-on is. Az első 200 részből nem rémlik a láthatatlanság. De biztos vagyok benne, hogy nem csaptak hozzá csak úgy random egy képességet, aminek nincs Spawn-nál is múltja.
-
x360elite
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ránézésre nem lett rossz Spawn, de a puding próbája az evés, meglátjuk. Pár dolog viszont nagyon fura volt. Ez a láthatatlanság dolog nem passzol hozzá, és eléggé öszvér lett (úgy értem képregény+film összegyúrva), nem gond, csak fura, mert pl. a filmes Spawn legjobb cuccait nem mutatták be (remélem csak nem mutatták és nem arról van szó, hogy teljesen kimarad), valamint a fatal blow-ja is elég semmilyenre sikerült.
-
válasz
markknight
üzenetére
Nagyon durván hangulatos. Látszik, hogy benne volt Todd McFarlane keze. Aki ismeri Spawn-t, az sok értékes részletet felfedezhetett. Nem csak odadobták egy fejlesztőnek, hogy "guglizz már rá erre a Spawn-izére, aztán dobj belőle össze valamit", látszik rajta, hogy minőségi munka. Ezért már most megérte várni, még azt is megbocsátom nekik, hogy az MKX-be végül nem került be.
-
markknight
nagyúr
Spawn kicsit odavágott! Wow
-
gabor7th
addikt
válasz
CyraxNukem88
üzenetére
Bár nem tudom hány játékod van, de a Steam törlése elég drasztikus lehet. Vagy utánna a játékokat simán gond nélkül felismeri?
-
x360elite
őstag
válasz
CyraxNukem88
üzenetére
Értem. Töröld a steam-et a gépedről, külön a játékkönyvtáradból töröld az MK11-et is, majd telepítsd újra őket. Mielőtt elindítanád a játékot, tedd fel a legutlsó MK11 frissítést is. Ezután már működni fog minden.
-
x360elite
őstag
válasz
CyraxNukem88
üzenetére
Milyen platformon játszol (pc, ps, xbox)?
-
CyraxNukem88
csendes tag
Sziasztok!
Napi küldetésekből miért csak egyet kapok? 3 slot van, de minden nap csak 1 érhető el.
Továbbá nyertem már több Easy Fatality Token-t is, de mindig 0-át mutat.
A Skip Fight Token és a Gear Level Up Token is 0.
Mit csinálok rosszul? -
Joker elég jó karakternek érződik. Akik jobban benne vannak, mi a vélemény róla online meccseken?
-
Lassan jön Spawn is, ha minden igaz.
-
gabor7th
addikt
Különben a Steam is olyan, hogy vannak napok amikor szuperolcsó, nem is ritkán.
-
R3laX
addikt
válasz
gabor7th
üzenetére
Persze! Én mindig itt veszem a game-eket. Új Doomot is itt fogom, BF5-öt is itt vettem. Stb... Vettem már HRK-ról, Eneba-ról, Gamivo-ról, CD-Keys-ről, tesóm G2A-ról. Hülyeség Steamen venni. Figyelni kell a platformot, meg h. EU vagy Global legyen. Sokan HWaprón is innen árulnak profittal sztem. :)
-
gabor7th
addikt
A Kombat Pack 2 amúgy ha igazak a hírek, kevesebb harcost fog tartalmazni mint az 1.
-
gabor7th
addikt
válasz
x360elite
üzenetére
Érdekes, hogy megnéztem a konkrét számokat, hogy PC-n mennyien játszanak és nem annyira vészes a csökkenés. Lent van, de volt ilyen már máskor is. Meg elég furává vált a mintázat októbertól, vagy decembertől már nem emlékszem, de nemrég még többen voltak, mondjuk januárba, de az inkább egy csúcs volt nem a megszokott...
-
cettlee
őstag
halo!
játszik valaki ujabb nvidia kártyával? random crashel hibaüzi nélkül. találkozott valaki ilyennel? egyedül az mk-val van baj, semmi mással. -
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
válasz
x360elite
üzenetére
Pont azt láttam, hogy többen Youtuberek elkezdtek újra Injustice 2-ről feltölteni megint. Talán tényleg ennyi volt az MK11-nek. De különben kiadják majd olcsóbban aztán megint jön egy csomó új ember. Ha jól emlékszem Streamen akció nélkül 59 dollár... azért nem olcsó.
-
x360elite
őstag
válasz
gabor7th
üzenetére
Nekem soha nem volt "fincsi". Az egész kb arról szól 1v1 online, hogy ki tud ügyesebben menekülni a harc elöl. Pont az ellentéte jellemezte eddig a sorozatot, most meg hirtelen millió+1 menekülési lehetőség, danger-t eléri az ellenfél életereje és elkezd védekezni, még akkor is 43 ezerszer kell beleverni, hogy megdögöljön stb, stb. Az a gond, hogy mostantól reggelig lehetne sorolni, miért lett gáz ez a rész. Eddig kivétel nélkül az összes tetszett (ok, MK vs DC-nél picit felszaladt a szemöldököm, de még az is jobb volt ennél a "Runaway Kombat"-nál), a lényeg az volt MK11 előtt, hogy aki jobb az nyer, itt meg aki jobban tud menekülni az fog nyerni. Maradjunk annyiban, hogy jó kis verekedős játék, de szégyen volt Mortal Kombat-nak elnevezni.
-
x360elite
őstag
-
gabor7th
addikt
válasz
x360elite
üzenetére
Lehet ezért látom, hogy "szivárogtatják" máris a kombat pack 2 összes karakterét. Kinyírják az ember kedvét az egészhez ezzel a baromi hosszú várakoztatással. Most is majd jön a Doom újabb része, szerintem én majd azzal leszek el jó darabig. Mindazonáltal mostanában kicsit MK-ztam is, de csak ilyen egy-kettőt per nap... az jó volt, most nincs is többre időm.
-
x360elite
őstag
Na még 3 hét és jön az MK11 utolsó fellángolása - Spawn -. Jelenleg abszolút halott a játék. Krossplay-el együtt van 12 szoba és lézeng benne összesen 15 ember
. Még a végén tényleg bejön, amit mondtam, hogy 1 év, talán plusz 1 hónap és megöli magát az MK11 a túltolt újítások miatt, hiszen ezek hosszabb távon csak a tizenéveseknek jönnek be és náluk a hosszabb táv legjobb esetben is 8-10 hónap.. Na mindegy, megpályázom az első helyet az endless tower-ben, legalább ez legyen meg.
-
x360elite
őstag
válasz
blue01song
üzenetére
Igaz, hogy már nem játszom aktívan a játékkal, csak néha benézek, de egy biztos, Kung Lao teleportját simán fel lehet ütni. Nem is kell, nem is lehet ellene védekezni, csak elkerülni, vagy letámadni....

Ha már itt tartunk... Kabal-al a legegyszerűbb. Amint nyomja az ellenfeled a teleportot Kung Lao-val, abban a pillanatban valamelyik irányba dash, majd tornado és már szopja is a kombót.
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan,hogy kivédhetetlen mozdulat?! Baraka ellen mentem(Sonyával), és azt a "vissza-előre+y" -t csinálta, mikor hirtelen felnyársal
(biztos tudjátok melyik). A lényeg, hogy ezt az ütést bármikor be tudta vinni, pedig védekeztem.Próbáltam alul, felül, tökmindegy, mindig bevitte.Ez hogy a büdös francban van?!
A másik ugyanilyen a Kung Lao teleporjta.Ezeket nem lehet kivédeni? Ha igen, plz segítsetek, hol bénázom?
-
x360elite
őstag
Joker elég vicces karakter lett, jókat lehet vele ökörködni és telitalálat az összes kombója. Kár, hogy pont az MK11-ben sikerült eltalálni (pont abban a játékban, amihez semmi köze
) -
markknight
nagyúr
A Warner elég jó animációkat pakolt össze az utóbbi években, így nem félek ettől a rajzfilmtől, várom.
-
gabor7th
addikt
-
drachoHUN
senior tag
válasz
blue01song
üzenetére
Kombat League-ben és ranked-ben csak a tournament variation-öket lehet használni. De sima online használható a saját variáció is.
-
gabor7th
addikt
válasz
blue01song
üzenetére
Vannak mozdulatok amik tán online tiltottak, merthogy versenyek vannak időnként és arra konkrét szettek lehetnek csak... Rég Mortal Kombatoztam.
-
válasz
blue01song
üzenetére
Online csak a predefined változatokkal tudsz menni ha jól tudom. És ha jól értem a kérdést.
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Elég noob vagyok.A kérdésem az lenne,hogy kombat league-t megyek Barakával, beállítottam a blade charge-ot A-B+Y(xbox), de online egyszerűen nincs a mozdulataim között. Ilyenkor mi van? Köszi a segítséget.
-
ballazol
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
pszichopata az a Joker
tegnap linkelte tesó: -
gabor7th
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Sokkal jobbnak tűnik mint amire számítottam.
-
markknight
nagyúr
Ez a DC-s Noob skin nagyon komoly. Joker se rossz, meglátjuk.
-
gabor7th
addikt
Mortal Kombat elnökjelöltekkel...
-
x360elite
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Simán lefigyelem szinte mindig, de nem tudom megszokni és ezért mindig figyelni kell és nem csak csípőből tolni, mint bármely eddigi részt max. 1 hét gyakorlás után. Így, ha visszatekintek, mk1-mkx-ig minden rész nagyon jól ment, ez pedig számomra megszokhatatlan, mert más játékokból (amiket alapból utálok) átvett elemeket tartalmaz.
-
válasz
gabor7th
üzenetére
Én egyáltalán nem szomorkodom. Görgettem lefele az awards-oknál, nagy részénél nem is szavaztam, mert nem is ismertem a játékokat még csak névről sem a kategóriából. Aztán jött ez a Best Game You Suck At kategória és látatlanban rávágtam, hogy MK11. Ránéztem, és ott volt a listában. Egyből beszavaztam

Amúgy gyakorolgatok, hogy mire jön Spawn, addigra tudjak már valamit
(#2099) x360elite
A kreténségnek nincs felső határa és eddig is megoldották mindig, aminek a vége valami egyre nagyobb facepalm lett. Remélhetőleg szakítanak most már ezzel a "jó szokásukkal"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
x360elite
őstag
válasz
Whaazzup
üzenetére
A legnagyobb játék EVER !!! Természetesen megvan eredetiben. No meg olyan finomságok is, mint Septerra Core, MK1,2,3,trilogy és ha már fejtörős kalandjátékok, akkor Syberia és Kyrandia 1,2,3.. Hatalmas mindegyik, de a Sanitarium volt az a játék, amit annyiszor vittem végig, hogy most sok évvel később álmomból felkeltve is végigvinném egy szuszra.

#gabor7th:
Volt/van hozzá magyarítás. -
gabor7th
addikt
válasz
Whaazzup
üzenetére
Nem, ezt nem ismerem. Gyerekként még nem volt jó angol tudásom, úgyhogy a nyomozgatós játékok annyira nem is válhattak kedvencemmé, de biztos sok kincs van nálad, ha még a neten se elérhetők. Én a "Freelancer" nevű játékot nem tudtam beszerezni. Annó az a játék értette meg velem, hogy "a grafika nem minden'".
-
Whaazzup
senior tag
válasz
gabor7th
üzenetére
Jól beszélsz teljesen egyetértek evvel, jó játékot hoztál példának.Ha nem fikáznak ki erről a fórumról nekem a Call of Duty remek játék.Igazán a fejtörős megoldásos játékokat szerettem, ami már a netten sincs meg, de nekem megvan és remek játék neve Sanitarium hátha valakinek mond valamit, ez igazi remek retro játék.ÜDV.
-
gabor7th
addikt
válasz
Whaazzup
üzenetére
Az nagyon klassz. Én is szeretem elővenni időnként a régi játékokat. Igazából némelyik mindmáig teljesen jó és grafikailag is oké, pl. Command and Conquer 3. Az újabbakba már lehet simán belenyomsz több tízezret aztán szépen hirtelen lehuzzák a rolót. Még szerencse, hogy egyesek rájöttek, hogy annak is van piaca, hogy régi játékokat grafikailag fentuningolnak és újra kiadják.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
gabor7th
üzenetére
Szia.Semmi nem értettél félre, talán én fogalmaztam rosszul, ami megfogott az a játék , mert annak idején nagyon szerettem.Most csak a régi játékaim vannak több ezer, és szinte mindennek megvan az első alapjátéka ami már a mostani OP-nem fút, de irtó jó játékok.
lehet rossz helyreírtam talán olyan Retro vagyok mint a játékaim.ÜDV.BÚÉK! ,és minden PH-tagnak. -
gabor7th
addikt
válasz
blue01song
üzenetére
Hát jönni fog az újabb pack az tuti.Milenna nincs tudtommal az beigértek között, de nagy a rajongó tábora, lehet nyomásra mégis lesz majd. Hacsak nem döglik ki a kiváncsiság, mert olyan sokáig húzzák a karakteirek kiadását.
-
x360elite
őstag
válasz
gabor7th
üzenetére
Nem tudom elképzelni, mi lehet akkora meglepetés, hogy ennyire titkolni kell
. Szerintem szimpla érdeklődés fenntartás megy és végül bejelentik, hogy TALÁN lesz kombat pack 2. Sajnos látom én is, hogy hosszú időre van tervezve ez a rész, mondjuk nem értem miért.... Annyira nem lett nagy szám, sőt elérte a negatív rekordot a verekedős játékok közt a legkevesebb ideig tartó csúcsidőszak kategóriában. Mindössze 2 és fél hónapot bírt, azóta (a karakter megjelenések napjait leszámítva) csak csökken a játékosszám.Esetleg még a cross platform lehetett a titok, de már jó ideje az sem titok. Simán játszom a cross beta-t néha. A vicc az egészben, hogy még így sincs túl sok ellenfél. Általában belépek, megyek online és konstatálom, hogy semmi nem változott, így egy meccs és hagyom a fenébe. Eddig pár embert leszámítva, (a pár tényleg elenyésző, kb. 70-ből 3) mindenki ugyanazt mondta. A különböző (túl sokféle) wake up-okkal, meg a levegőből leesés lehetőséggel, főleg úgy, hogy még shield-es is a dolog, eléggé taccsra tették a játékot. Ez szerintem is így van. Ide tökéletesen igaz az a mondás, hogy "a kevesebb néha több".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
(biztos tudjátok melyik). A lényeg, hogy ezt az ütést bármikor be tudta vinni, pedig védekeztem.Próbáltam alul, felül, tökmindegy, mindig bevitte.Ez hogy a büdös francban van?!