- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
DozerDavid
újonc
válasz
Nooeca #10098 üzenetére
Ja, szerintem is szépen, haladnak. Remélhetőleg jövő hónap vége felé már szerintem tudnák is élesíteni a rendszert.
Bár kitudja, mert nekem úgy tűnik az eseményekből (amit pl. Monor-ról is elmondtál, hogy ott gyorsabban kész voltak, pedig az tényleg egy nagyobb város, nem mint Pilis), a háttérben lehetnek azért bizonyos érdekek (pl. a jelenlegi szolgáltatók húzzanak még ki egy hónapnyi havidíjat az emberekből ), hogy lassítsák a optikások munkáját és hogy később tudják átadni (gondolok itt a sok egyeztetésre, tárgyalásra mind az önkormányzattal, a Démász-al vagy akár a trafó problémára ). Na de mindegy nem is akarok ebbe belemenni, meg nem is ide való, bár azért tényleg fúrja az oldalát az embernek ezek a dolgok
.
Lesz, ami lesz én úgy is megvárom, hogy kész legyenek, legyen szó 1-2-3 hónapról is. Ha már ennyi évet tudtam várni, ez a pár hónap már gyorsan el fog telni.
-
DozerDavid
újonc
válasz
Nooeca #10091 üzenetére
Na volt egy kis időm így körbejárkáltam és megnéztem Pilisnek a 4-estől Nyáregyháza felőli utcákat.
Nagyjából behúztam a térképen, hogyan állnak a kábelezéssel (Zöld=van optika, Sárga=van tartókonzol, Piros=nincs semmi). Ahol nem néztem meg ott nincs színezve.A dobozokkal kapcsolatban Pilisnek a vasút és Nyáregyháza közötti részen 95-100% közötti az elosztódobozok száma azon a konzolon, ahol a helyük lesz (pár helyen közvetlenül a házhoz is már le van húzva az optika az oszlopról
) . Viszont a vasút és a 4-es közötti szakasz dobozolása olyan kb. 60-65% között van
.
A 4-es Káva felőli részét most nem néztem meg, de a múlt héten jártam arra és ott is véleményem szerint kb. 90% már kész van a kábelezésnek és a dobozolásnak. -
DozerDavid
újonc
Üdvözletem mindenkinek!
Valaki esetleg tudna nekem abban, hogy Pilisen a Telekomos kihelyezett üzletkötőt, hogyan lehetne elérni vagy esetleg, hol lehetne feliratkozni, mivel előszerződést szeretnék kötni?Az üzletükben, meg az oldalukon már kérdezgettem, de ők sajnos nem tudnak semmilyen elérhetőséget valamint az üzletbe meg nem szeretném megkötni, mivel ott általános csomagot kínálnak és nem kedvezményeset mint amilyet pl. az ügynökkel kötni lehetne.
Előre is köszönöm a választ!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest