Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Pötty
tag
Próbálgattam állítani a driveren, de igazából csak úgy ment át a kép 1:1-ben, ha a monitor felbontása 1024*768. Ha felraktam 1240:1024-re akkor vagy nagoybb lett a tv-n a kép, vagy pedig kiakadt és csak az asztalt mutatta, de ikonok nélkül!
A driverben próbálrtam állítani, de igazából csak úgy vitte át a képet, ha több monitorként lett beállítva!
Szóval igazából nem tudom, hoygan lehetne megoldani! -
Szalma
őstag
A TV egy ''buta'' megjelenítő. Az elektronikájától függően van olyan része a videójelnek, melyet nem fog tudni megjeleníteni. Jellemzően kb. 20-25 pixel ''lelógás'' (taskbar nem látszik, stb.) tapasztalható minden irányban.
Ha ennél nagyobb eltérést tapasztalsz, akkor az már kóros. :) Akkor turkálni kell a driver beállítások között... (A GeForce-ok jellemzően csak egy bizonyos felbontásban adnak (768x576) teljesen jó képet. A többiben is produkálnak valamit, de ebben a felbontásban a legjobbak. Conexant tulajdonság.)
Szeretettel:
Szalma -
Pötty
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Radeon 8500-ös kártyám ami egy 17''-os monitort hajt meg és egy 55 cm-es Tv-t! Az a problémám, hogy a monitor 1280*1024-en megy, de a tv-re olyan kép megy ki, ami sokkal nagyobb a tv képjénél! Szóval azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehetne beállítani azt, hogy a tv-n a képcső méretű legyen a kép! Remélem érthető a problémám!
Eélőre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest