- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
Üdv mindenkinek, van egy Samsung Syncmaster 710N-em, imádom, gyönyörű képe van, csak történt vele egy kis baleset, minek folytán kicsit lejött alul a széléről a festék, meg a panelen van két karc meg egy kétujjnyi folt, utóbbit sehogy sem tudom eltüntetni. Már nem garos. Tudja ezeket valaki szervizelni, esetleg cserélni? Mindenféle ötletet várok
-
Danella
csendes tag
Sziasztok!
Keresek valakit, aki miskolci, ért a monitorjavításhoz, és hajlandó HÁZNÁL bevizsgálni, esetleg javítani 2 db hibás monitort. -
Ganger
aktív tag
huu ez a topic meg el?
-
roPHka
senior tag
Mindenkit megkérnék, hogy akinek van hibás monitorja és szervízelni szeretné, akkor, a úgy gondolja keresse fel Axlrose nevű fórumtársat.
Itt a topikunk : [link], ide lehet írni, de mostanában nem hiszem, hogy jár erre a ''kollégám'', úgyhogy, aki ír a linkelt topikba, annak az üzenetét közvítetem Pali felé, aztán pedig jelentkezik valamelyikőnk.
Köszönöm
[Szerkesztve] -
sz0k3e_
aktív tag
válasz
Printszkrín #7 üzenetére
ez így van, nekem is segített már!
csak jót tudok elmondani -
Printszkrín
senior tag
Látom, már megtaláltátok, de azért beírom.
Keressétek Axlrose32-t monitor szervizelés ügyben. [link]
Olcsón, és jól dolgozik. -
Matthew
őstag
Bocs a topiknyitótól, de egy Modi irányított ide át minket.
Grafiqs: ezt azé nem nagyon értem, mi volt azzal az előző topikkal a baj?
Ez a topik egyrészt tegnap nyílt, tehát nem egy régi, mindenki által ismert totyik, másrészt meg a HW piacban van... akkor hogy is van ez? Miért kellett zárni azt a topikot?
szerk.: ja, aki nem tudná mi volt az előzmény: [link]
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Hiába írtam a keresőbe bármit, ennél normálisabb topicot nem találtam. Arra kérnélek benneteket, hogy aki ért a monitorokhoz vagy van a közelben ilyen ismerőse, az nézzen rá a mellékelt képre.
Photoshoppal próbáltam kikeverni, kb. hasonlít a hibajelenséghez.
[link]
De azért leírom röviden. Céges 19-es CRT monitor. Időnként, teljesen váratlanul összeugrik a kép alul-felül 80-90%-ára, betorzul és fehér élek jelennek meg a kép peremén. Vagy így marad egy darabig, vagy helyreáll, de van, hogy oda-vissza ugrál jó és rossz állapot között, másodpercenként többször is. Határozott ütésre (varázsütésre, hihi) elmúlik a problémája.
Két három alkalommal súlyosbodott a betegsége: annyira összeugrott a kép, hogy középen egy 5-10 pixel magas fehér csík húzódott végig a tök fekete monitoton keresztbe.
Na most az a gond, hogy hosszú távon kurva idegesítő. A rendszergazdák kábé leszarják a monitoromat, mind ahányan vannak, úgyhogy nekem kell kézbe vennem az ügyet. Kipróbáltam (helyettük, khm...) másik VGA-kábellel, másik 220-as kábellel, másik számítógéppel.
Szóval ha van valakinek monitorszervizes ismerőse vagy netán ő maga dolgozik a szakmában, tudna nekem egy körülbelüli árat írni ennek a javítására?
Előre is köszönöm. -
Ganger
aktív tag
Hali!
Tud vki nekem egy jó szervízt vagy embert mondani aki leszervizel egy Lg monitort?
koszi elore is
Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest