- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
SEK3
tag
ezt a jelenséget ismerem
elkezd egy nagyon magas hangot kiadni magából, nem hangos, de idegesítő
Ha megdöntöm egy kicsit akkor abbahgggya, majd megin elkezdi, akkor visszadöntömés akkor megin abbamarad a hang.
A monitort nem én használom, nem gond meg majd ki is lesz cserélve a ''pótmonitorral''
Csak azért írtammert nem tudom miért van és az is feletébb érdekes, hogy nem mindegy a monitor dőlésszöge
nem tudjátok mitöl van? -
Guruka
senior tag
UP
-
Csaba_20_
őstag
válasz
axlrose32 #11 üzenetére
Távgyógyírásra téged se képeztek ki? Ehj ehj...Nem szép dolog...''Most körkörös mozdulatokat végzek a forrasztópákámmal, érzi már ahogy melegszik a forrasztóón? Minden egyes mozdulattal javul a monitor állapota...'' Szörnyű, de valóban azt hiszik a javítás az ráolvasással történik.
[Szerkesztve] -
axlrose32
őstag
válasz
Csaba_20_ #10 üzenetére
Nálam a hiba behatárolása nem kerül pénzbe.Ennek ellenére mindenki annak örülne ha az msn távsegitségébe be lenne épitve egy robotkar és azzal a helyszinen orvosolni lehetne a hibát.
Ez igy sajnos nem megy ,el kell hozni/előzetes egyeztetés után/és akkor ingyen választ lehet kapni a problémára,ill.igény esetén minimális tőke ráforditásával orvosoltatni azt. -
axlrose32
őstag
Szerintem meg hagyjuk a találgatást ,az ügyfél vágja magát kocsiba hozza el hozzám vagy hozzád ,és vsz rövid időn belül ki fog derülni mi a hiba okozója.
Utálok találgatni,de mostanában csak erre van igény. -
Csaba_20_
őstag
Szerintem egyszerűen enged a sorkimenő tekercs rögzítése és megfelelő áram mellett rezonál a vízszintes eltérítés frekvenciáján. Nem javítok monitorokat, így igazából tapasztalatom se sok van ezen a téren. Ezért ez csak feltételezés.
-
Guruka
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem segíteni vagy megmondaná, hogy hol kaphatok segítséget nagyon hálás lennék!
Az a jelenség, hogy amikor fehér a háttér sípoló hangot ad halkan.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest