Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérlek, hogy a kérdésedet tedd fel a Racecam által linkelt témák valamelyikében.
Máris van némi felfordulás a 'monitor hibák' témk között, pontosan azért, mert több azonos profilú téma fut párhuzamosan egymás mellett. Jobb, hogyha egy topikban beszélgetünk egy témáról, így könnyebb követni a kérdéseket, válaszokat, problémákat.
Ezt a témát zártam, megpróbálok a monitor problémás topikok között is rendet tenni.
Javaslom ezt a topikot a folytatáshoz: [link]. Ide fogom átirányítani a többi azonos témájú topikot is.
p -
@kos
tag
Kedves Racecam!
Igen, újonc vagyok ez igaz és képzeld, olvastam ezt a felszólítást, sőt meg is néztem a fórumokat, hátha találok megoldást a problémámra, de sajnos nem fedeztem fel ilyet. De ha esetleg, véletlenül mégis lenne és elkerülte a figyelmemet akkor sem érdekelne a dolog, mert nem fogok órákat tölteni azzal, hogy az összes monitorral kapcsolatos fórumot átböngésszem hátha rálelek a megoldásra, inkább indítottam egy új fórumot és rettentően sajnálom, hogyha ez neked fájdalmat okoz. De ha csak fikázni tudsz és semmi érdemlegeset nem áll módodban hozzátenni a témához akkor csak szánni tudtlak, hogy a szabadidődet azzal töltöd, hogy eszméletlen okosnak képzelve magad kioktatsz másokat. A viszont látásra és további kellemes időtöltést.
Az értelmes, segítőkész hozzászolásokat továbbra is várom és köszönöm. -
Racecam
nagyúr
Kedves @kos!
Nagyon visszafogottnak kell lennem (de csak azért mert ez az első postod, újonc vagy), hiszen amikor ezt a topikot nyitottad, ott megjelent a következő szöveg: ''Új téma indítása előtt nézz körül a megfelelő fórumban, hátha kivesézték már a kérdést!''
Úgy látom Neked hiába!
A monitorok hibáival foglalkozó topikból van már egy rakat: [link], [link], [link], [link],stb...
Válaszd ki valamelyiket és oda írd be a problémádat! -
@kos
tag
Sziasztok!
Van egy LG monitorom amin függőlegesen összeugrik a kép.
Lehet valamit kezdeni vele vagy kuka? Segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Projektor topic
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED 27GS95QE-B ( 1440P, 240Hz, 0,03ms, HDR600, 1000nit )
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest