Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
Egyszer, még fiatal koromban nekem is volt ilyen jellegü problémám.
Azt hiszem, hogy azért, mert az volt bejelölve ott a vezérlőpult/akármibe, hogy ''Mindig bekapcsolva''. Aztán átállítottam asztali PC-re, vagy mire :) és megszünt a fenti probléma.
Magyar nyelvü Win98, vagy Win98se volt fent.
Remélem ez segíthet, de nagyon homályosak az emlékek! :( -
via_mala
tag
Tegnap este legyalultam a windowst és teljesen újratelepítettem. Idáig minden OK, és persze nem meglepő módon sokkal gyorsabb is lett a gép. Nem beszélve a sok felszabadult helyről. Ha újra előjönne a probléma, akkor jelentkezem.
-
Il Padrone
senior tag
A sok drivercserebere is okozhatta volna, de az utana volt.
Csak a leallasnal jelentkezik ez a bug, vagy mashol is. Mert csak ott, es nem zavar akkor hagyd ugy ahogy van. De latom zavar tehat storno az elozo.
Telepitsd ujra a windows szerintem az megoldja a problemat, es nem kerul penzbe, mert a wint ugyis mar megvetted. :DDD -
via_mala
tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
A driver-t az utóbbi időben összevissza csereberéltem remélve, hogy a hiba eltűnik. A jelenlegi driver WHQL-tanúsítványt kapott, ezért gondoltam ez jó lesz.
Ha szoftverhiba, akkor jó. Azt nem kerül pénzembe kijavítani. -
Il Padrone
senior tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
Szvsz a legjobb ha a windowst ujrarakod,
mashol nem jelentkezik a csikozodas, vagy kephiba? -
Gab
őstag
Nem találkoztam még ilyen problémával, de én újratelepíteném a Windows-t.
-
via_mala
tag
Van egy 3 és fél éves gépem, ami nem egy csúcs, de azért még elpönytyörészhetek vele. Pár hete azt műveli, hogy a Windows ME-ből ''Leállítás''-sal kilépve a szükséges ''Most már kikapcsolhatja a számítógépet'' üzenet helyett teljesen szabályosan függőlegesen becsíkozódik 4 színnel a monitor: fehér, szürke, világoskék, sötétkék - ez a minta pontosan 20x ismétlődik. Ilyenkor még lehet nyomni egy ESC-pet, ami után a képernyő elsötétedik más már nem történik így marad a Reset gomb. A következő boot-oláskor ezután persze jön a scandisk.
Ezt azonban nem csinálja elég következetesen, néha sikerül neki simán kikapcsolódnia. Tapasztalat szerint ennek esélye csökken a működési idő növelésével.
A gép egy régi BX-es alaplapon (ASUS) egy Celeron 400-as. Van benne egy Geforce2 MX400, és 256 MB RAM, ez a kettő még garanciális.
Jelenleg a 40.72-es nvidia driver van fenn, de a 32.xx -es driverrel is ugyanez a helyzet.
Én hardver hibára gyanakszom, de lehet, hogy nem. Minden ötletet szívesen fogadok, hogy HOGYAN LOKALIZÁLJAM A HIBÁS ALKATRÉSZT!
Vagy HOGYAN LOKALIZÁLJAM A HIBÁS SZOFTVER részt?
Szervízesek (vagy bárki): Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest