- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kellögemm
csendes tag
Naszóval megvettem a Logitech X-530-ast, mert a Modecom-ot nem lehetett kipróbálni, úgy meg nem akartam belemenni, mert mi van ha fél hangerőnél elkezd nekem sisteregni, meg torzítani?
X-530 szerintem nagyon megérte a 14.500-at. Kicsi /viszonylag/, a magasak gyönyörűek, a mély elfogadható SB Live-val legalábbis szép, és erős. Most tesztelem hogy mikor jön fel a gondnok a koliszobába, a ''jó lenne ha visszafognám magam'' mondat kíséretében.
Köszönet a hozzászólásokért! -
Kellögemm
csendes tag
Biztos hülye kérdés, de a hangtechnikához hülye vagyok. Szóval az hogy a Jel-zaj arány >65 dB, az mit jelent pontosan? Az már nagyon zajosnak számít? Mennyire halható?
-
Kellögemm
csendes tag
Link róla: [link]
Nem magyar, nem angol, talán cseh, ezen nyelven nem tudok, de a számok magukért beszélnek. Vagy nem???
[Szerkesztve] -
Kellögemm
csendes tag
Valakinek valami tapasztalata ezzel a szettel kapcsolatban?
Azért kérdem, mert kb 20 k-ért akarok venni valami hangcuccot, és ráakadtam erre, 14k-ért. Talán lengyel gyártó, watt tudásilag elvileg veri az összes gyártót magasról, ráadásul elég jó a design is, és távirányítós is.
Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, kérem írjon!
Köszönet érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest