Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
Király!!! :C
Pillanatok alatt kikaptam az alaplapot tálcástúl a házból! Bár ha ezt egy fél évvel hamarabb is tudtam volna sok bosszúságtól kíméltem volna meg magamat. :((( Na mind1, mint ahogy a mondás szól: jobb későn mint soha! Egyébként így tálcástúl vettem észre , hogy a PCI csatlakozóknál, úgy fél cm-el kevesebb a távolsága az alaplapnak a tálcától mint a bakoknál (magyarul: enyhén meghajlott az alaplapom ezen a részén) Ez nem gáz egy kicsit? :F
Mindenesetre kösz az eddigi válaszokat! -
Enclave
aktív tag
HI!
Nos Ghost ha nem gond lenne egy kérdésem.Nekem egy Codegen 7013-as nagytornyom van.Most nézem az oldaladon lévő képeiden ,hogy te kivetted az alaplaptálcát a házból.Most akkor én vagyok béna de vagy egy órát nézegettem mikor újonnan megvettem de nekem sehogy sem jött össze a kivétele. :((( Te elvágtál valami csavart netán valami szegecset ,hogy csak úgy kiszedted azt a tálcát vagy van valami trükkje? :F
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- JBL Charge 5
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest