- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
nos emberek látom nem igen szeretnétek hozzászolni a témához bocs de nme tom hogy kell képet beszurni ha vki elmondja ako nyomok fel pár képet amugy ,meg a waterchill extreme pumpaval kapcsoilatban lenne pár kérdésem pl hogy ha nincs usb kábelem és nincs rádugva semmi tehát nincs rajt csö meg viz meg usb ako ha molexre rádugom ako egy zöld led világit a hátulján a burkolatbol namost barkácsolni akarok egy usb kábelt hozzá vki akinek ilyenje van nemtudná nekem ellenállásmérüvel kiméregetni hogy mit mihez kell mert apumpábol nekem 4 jön a lapon meg 4/5 van földel de az nem kell hogy melyiket melyikhaz ha éehet képpel kösz
hogy kell képet beszurni vki elmondhatná please köcc cs halas -
HalasKYO
aktív tag
És mégegy kérédsem volna hogy tok a topkba nem linken hanem magába a hozzászolásba képeket berakni köcc HALAS
Illetve linkek hogy vmi ilyensmi:
http://forum.ozcasemodz.com/viewtopic.php?t=497&postdays=0&postorder=asc&start=20
Csak hopoltyú nélkül
http://forum.ozcasemodz.com/viewtopic.php?t=497&postdays=0&postorder=asc&start=0
ha vki tud vmi ami vhogyan ide kapcsolodik ne féljen ossza meg velünk
[Szerkesztve] -
HalasKYO
aktív tag
Jah kellene még a ventirács az a faxa amit nem tom hol lehet kapni ami pl a párokon is csücsül a venti alatt iletve kéne a gép hátsojába az a méhrácsos cucc is nem kéne nagy de kéne uhogy pls köcc
-
HalasKYO
aktív tag
Cs tom hogy ilyen topik má vagyon de csak külön kölün uhogy előre is bocs az öszegzésé!!
Nah amiről szo leene nekem a nyár végén lesz egy amdx2 m meg .... házam sajna nincs pénz de havertol lesz egy AT-s szerver ház namost nekem ebbe kéne beleférnem ha lehet designosan hütötten és csinosan
Ötleteket várok a ház sajna még nincs nálam de ha lesz ako rakok fel infokat/képeket
a vizhütés egy asetek waterchill extreme má itt csücsül a gép melet de nem megy bele mert nem szereti a 775 ötde majd 939 re kell ugyis nos a radi fel a tetőbe ( belölről )
hogy azé szép is legyen az előlapot meg szeretném frankora csinálni de !!!!
ANNYI problémám volna hogy az előlapot vagy fábol megbarkácsolom szépen vagy pedig a gyárit alakitom át nahmost ahoz ugye kellene nekem az a csodapaszta az a gletttanyag amivel lehet pöpecen glettelni a müanyagot megköt csiszol és fest azt szebb mint ujj korban nos ez mi is mi a neve és hol lehet kapni sopronba vagy ha vkinek van és soproni és esetleg van enki eladó ako szivesen fanyalodnék egy köcsögből glettelni vele
nos a hátlap megint érdekes ugye hogy hogy is mekkora meg stb ilyen infokat is várnék aki csinált má ilyent azt kérem szépen hogy folyamodjék hozzávakkantani a témához esetleg kép/méretekkel is előre is köcc illetve hangtalanitás is néne be kéne fogni a kicsike pofájtuhogy ötletekkel meg az elado gépemhe is hozzávakkanthattok ha vkinek kell :
ASUS P5WD2 Premium ....
Intel640 es 3.2 .... kevésbé melegszik a gyári hütövel mint a 630 as nem tom mié és nem rézmegos a hütöje se!!!!
2x512 RAM 667 Mhz es az egész mondjuk 95k ban fájna ha valaki meg tod tőle szabaditani azt megkjöszönöm decemberi van mindenere gari!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest