- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bicajoskema
tag
válasz
Pete55555 #553 üzenetére
Igen igen a te házad volt az
A ventik elé mit használtál a por ellen ? Szúnyogháló? Valamint én alaplapi tálca nélkül kizárólag fábol gondoltam a megoldást, legfelül plexivel és egy kis leddel a gépházon belül.
üdv
szerk.: valamint még lenne kérdésem :
Ha csak 1 ventivel oldanám meg a szellőztetést a hdd/sdd nél akkor az inkább befújja a hideget vagy inkább a meleget hozza kifele és legyenek külön nyílások? Vagy inkább menjek a biztosra és 2 kisebb ventivel fújassam át? Nem szeretem ha az adataim 40 fok felett vannak -
bicajoskema
tag
Sziasztok
úgy néz ki tényleg nekiállunk itthon a fa pc háznak. Linkeltetek nekem egy kockához hasonlító 2 szintes házat na az nagyon tetszett.
A ház 2 szintes lenne . Alul: táp 1 hdd 1 ssd meg 1 odd.
1. Kérdésem, a tápom egy fsp 350 egy 12 centis venti van rajta. Ez lefele nézzen és ott legyen lyukacsos a ház, vagy az alaplap alja felé nézzen és onnan szívjon?
2. Kérdésem: ha 2 szintes lesz a ház, ugye szükség van egy "polcra" na ez legyen egy ilyen szita szerű fém anyag amit átjár a levegő? Ez hűtés ügyileg sokkal jobb volna mint a tömör fa polc vagy indifferens? Lesz még egy csomó kérdésem, ne haragudjatok .
üdv -
bicajoskema
tag
válasz
imibogyo #529 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Nagyon tetszenek. Annyi kérdésem volna még, hogy tűzvédelmi szempontból lehet probléma a faház? Mondjuk egy zárlat esetén? Egy bizonyos hőmérsékletnél ugye lekapcsol a rendszer, de mondjuk zárlat vagy ha esetleg valami a hálózat felől érkezik, akkor lehet valami probléma a fával?
Üdv
Amúgy a kocka alakú ház felé kacsintgatok, nagyon tetszik ez az elrendezés. -
bicajoskema
tag
Sziasztok
Úgy döntöttem épitek egy új gépházat fábol.
Nincs egy erőgépem n68 vs3 ucc+x2 250 es proci+gyári hűtője+hd 6850+ssd+hdd .
Most egy noname házban van és nem melegszik. Van 1-2 ötlet a felyemben, de azért ha néhány projektet tudnátok mutatni inspirációnak azt megköszönném.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged