- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Goblin12
üzenetére
Én egy 20,5"-os laptopot használtam egy időben, mert nagyon sokat rohangáltam, viszont kellett a teljesítmény. De aztán elegem lett belőle és visszatértem asztalira. Meg aztán a sok rohangálás is megszűnt, vagy legalábbis csökkent. Nem volt rá szükség. Most már csak hétvégente van szükség "mobil" gépre, olyankor meg a hónom alá csapom a kis ITX-es gépet, ahova meg megyek ott mindig van monitor+bill.+egér+kábelek, tehát ezeket nem is kell vinnem. Bedobom a kocsi egy sarkába a kis gépet és máris viszem magammal a munkaállomásomat.
Ha egyszer elkészül, akkor hengeres tartály lesz. Eddig is mindig azt használtam. A fektetett tartály feltöltése pedig pofonegyszerű. Fordítasz egyet a házon.

Ez is zárt lesz majd. Plexi borítást fog kapni. Csak még nincs rajta a terven. Igazából még azt sem tudom, hogy ez lesz-e, vagy sem a következő "alkotásom". Elég sok tervem van most várakozó stádiumban. És természetesen közben születnek újak is.
Például ez:
Vagy ez:
És persze tervben vannak nagyobb projektek is, de ezek idő- és pénzhiány miatt, nem fognak megszületni, vagy legalábbis nem most:
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Samsung A17 mobiltelefon
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest