- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
valaki nem tudna egy 1Wos stereo radioado kapcsolasi rajzot adni ?
-
asturel
őstag
nem teljesen ide tartozik de.. cpu fan connector rovidzar (fold + 12V) eseten mi halhatott meg? egesz aramkor? valami kondi? (gep nem indult ujra..) 5V es fold meg van a fan connectorba
-
asturel
őstag
letezik UV led? hol lehet ilyet kapni, es mennyiert? valami kep mukodes kozben? mennyire jo ez? fenycsovet semmikepp se akarok..
-
asturel
őstag
oo igen ez volt az.. es nem mulik el 1 ido utan a viz izeje? vagy folyton razogassam majj? yo kis kloros vizunk is jo lesz?
nekem valami hosszutavu megoldas kene..vagy ez igymarad ?
amugy kedvencekbe bennevolt
most latom hogy valami cucc nyomassa bele a buborekot vagymi.. vagy hogy is mukodik ez most ?
[Szerkesztve] -
asturel
őstag
valahol lattam olyasmit hogy plexi koze raknak valami buborekos folyadekot es leddel megvilagitottak (nekem nagyon bejott ilyet szeretnek) kerdes hogy mien folyadekot raktak a plexi koze ?!
-
asturel
őstag
korvago nelkul hogyan vagjam ki a haz oldalat ugy hogy ne szagassam szeet meg normalis kor legyen ?
gondoltam arra h korbefurkalom etc.. etc.. de eleg vekony ez a lemez.. -
asturel
őstag
csak mer nemet lapokon neztem es aztmonta tts amit ott talalok azt tud hozni es ott atszamitva 1 kek lezerled 1500ft ! Bővebben: link
amugy mire hasznalhatok ezek? mer nekem nem naon van 5letem hogy mien moddinghoz lehetne hasznalni.. -
asturel
őstag
hogy mukodnek az ilyen ''lezer'' ledek? meg ezeknek mien eros a fenyuk? es hol lehet m.o.-n kapni ilyet ha lehet?
-
asturel
őstag
lomex-en kivul van meg valami bolt ahol ''hazhoz szallitanak''? pl nyaklap, led, tranyo etc.. cuccokat ? ugyanis itt meg 1 erosfenyu ledet se talalok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest