- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
macko20 #17418 üzenetére
Köszi, jó ötlet! Épp olyasmit akartam kérdezni hogy ha mosószer nélkül langyos vizet atfolyatok rajta akkor vajon mi lesz. Érkezett egy másik, magasnyomasú mosóra vonatkozó tipp is, dfdfdf-től. (Köszi!)
Nyáknak, IC-knek ugye nem árt a víz? Anno láttam gyárban a már a hullámforrasztón átment, kihűlt paneleket mosogatógépszerűségben mosni (persze céleszköz volt), de nem tudom hogy minden alkatrész bírja ezt, vagy csak ha eszerint vannak válogatva.A gomboknak sajnos pereme van, nem tudnám roncsolás nélkül kifeszegetni valószínűleg.
Az escape legalábbis ilyen volt, annyit rugózik a fémlap hogy azt ki tudtam venni.Eddig a meleg desztvíz hangzik legjobban
-
j.bravo
addikt
Sziasztok!
Nem szigorúan vett modding, de úgy gondolom itt találok a legjobb eséllyel olyan embereket akik tudnak érdemi választ adniAdott egy MS Ergonomic Sculpt billentyűzet. Drága cucc, és nem úri passzióból vettük, vagy mert jól néz ki, hanem hogy hátha segít a csuklófájdalmon. Segített is, amíg bele nem ömlött némi mézes tea
A gombok a bal oldalon lassan üthetők le és csigalassan térnek vissza.A lényeg hogy a csere helyett hacsak lehet, szeretném megmenteni.
Ki kéne pucolnom. A kérdés, hogy hogyan távolítsam el a fém fedlapot (hogy alatta ki tudjam tisztogatni), úgy hogy utána vissza is lehessen rögzíteni?
A képekből talán látszik, miért aggódom: a szegecsfejre hajazó formájúra olvasztott csapok miatt, illetve hogy ha levágnám őket, mivel, hogyan helyettesíteném...Minden ötletnek örülök!
-
j.bravo
addikt
Gondolom túlnyomórészt ugyanazok olvassák ezt a topikot, mint a Hobby elektronikát, de ha mégis valaki itt akadna rá... (ottani hsz)
Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged