- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n3m3r3
tag
-
n3m3r3
tag
válasz
Frenky89 #18941 üzenetére
Csináltam közben egy tesztet. A venti típusa Yate Loon D14SM-12. Sorba kötve a műszert megmértem a valódi fogyasztást ami 0.2A maximálisan, üzem közben 0.17A-re esik vissza. Hogy lehet ekkora eltérés a megadotthoz képest? Ha minden igaz egy ventire ez 2.4W, tehát ha hármat is kötök egy csatira akkor is bőven beleférek a 12W-ba. Természetesen csak az első ventilátorig menne a sárga vezetékszál. Jól gondolom így?
Mivel 3PIN-esek a ventik, működne ezekkel a kábelekkel amik 4PIN-esek (AK-CB002, vagy AK-CBFA07-45) az alaplapi szabályzás? Ezekkel tuti nem terhelem az alaplapi csatit.
-
n3m3r3
tag
válasz
n3m3r3 #18936 üzenetére
Az eszközök neve PWM splitter, vagy magyarul PWM elosztó. Van jó pár megoldás. Én ezt fogom használni, és így 3 csoportba tudom osztani a ventiket, ami a legjobb számomra. Ez is megoldódott.
-
n3m3r3
tag
válasz
Frenky89 #18935 üzenetére
3pin-esekről van szó. 4 aljzatról tudom vezérelni, ebből egy kell a ház ventinek. Igen, filóztam rajta hogy a megmaradt 3 aljzatot felosztom hármas csoportba, ez jó lenne. Találtam valamit, hogy egy PWM venti lenne a megoldás, illetve akkor nekem három darabra lenne szükségem, viszont inkább megkérdezem a bekötést, valamint milyen más mód van ezeket meghajtani tápról, és vezérelni a lapról.
-
n3m3r3
tag
Sziasztok!
Adott 9db 14cm venti (radiátor). Ezeket szeretném ugyebár inkább tápegységről etetni mint alaplapról. Viszont szükségem volna az alaplapi fordulatszám szabályzásra, amit megoldok Speedfan-nal. Milyen megoldást tudtok ajánlani?
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest