- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebeni95
tag
válasz
andrade #14201 üzenetére
Sziasztok!
Ma alkottam egy picit. Találtam egy régi floppy meghajtót. Kiszedtem belőle a táp csatlakozót. Picit átszabtam (leszedtem a fölös részeket), majd ráforrasztottam 2 tüskét 1-1 kábelre. Viszont most csak úgy megy rá a 4 tűs floppy csatlakozóra, hogy a piros vezeték a sárgára csatlakozik. A fekete jó helyen van.Így tudom használni a 12V-os ledhez, vagy forraszthatom újra?!
Most nézem, hogy mákom van, mert így kötöttem jó helyre (link).
Üdv!
-
ebeni95
tag
Szerintem, ha megérkezik a nyomógomb és megtudom a szükséges információkat, visszatérek erre a témára.
Üdv!
-
ebeni95
tag
Egyébként azt, hogy mikor nyit és zár, könnyen meg tudom nézni egy berregővel, vagy építek egy áramkört, zsebteleppel, valamilyen fogyasztóval és ideiglenesen közbe kötöm a kapcsolót.
De bízok benne, hogy aki ezt ajánlotta, nem hiába ajánlotta power gomb gyanánt.Összegezvén: Ha benyomott' állapotban zár, akkor beköthetem, mint PWR gomb!? Illetve a PWR led-et' ráköthetem a nyomógomb ledjére!?
Üdv!
-
ebeni95
tag
válasz
andrade #14147 üzenetére
Ez a nyomógomb 12V-os rendszerhez van. A leírásban ez szerepel: "Led voltage: 12v only".
Üdv!
-
ebeni95
tag
válasz
andrade #14141 üzenetére
Mondjuk az előbb nem mondtam igazat. Elméletileg van, de gyakorlatilag még nincs nálam. Nem rég rendeltem és min. még 1-2 hét, amire ide ér.
"Az rendben van hogy a benyomásra rövidrezár, de ha elengeded a gombot kinyit?" Igen. Direkt PC power gombként kerestem."A power LED tűire akkor lehet rákötni ha olyan nyitófeszültségű a kapcsolóban levő is." Ezt pontosan hogy érted?
Lompos48: így gondolom folyamatosan fog világítani!?
Nem vagyok egy nagy elektronikai szaki, csak a nagyon elbutítva értem ezeket a dolgokat. Nézzétek el nekem!
Üdv!
-
ebeni95
tag
válasz
andrade #14138 üzenetére
Szia!
Benyomásra rövidre zár. Nem a restart gombot akarom kívülre rakni.
A leírásban led szerepel. De bármilyen is legyen, külön kell bekötni a kettőt. 4 tüske van.
Úgy szeretném megcsinálni, hogy ha a gép be van kapcsolva, akkor folyamatosan világítson. Ha a PWR led-et kötöm rá, úgy működne?Üdv!
-
ebeni95
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Bár elektronika, szóval remélem témánál vagyok.
Lenne egy Chieftec Bravo házam. A gyári power gomb nekem egy picit "zavaró" helyen van, ezért egy új, ledes nyomógombot szerelek a ház külső részére. Ez eddig szép, és jó, de! Azt hogy tudom megoldani, hogy a led folyamatosan világítson? Honnét tudom biztosítani az áramellátást?!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged