Új hozzászólás Aktív témák
-
McFly68
csendes tag
válasz
Krisinto #9895 üzenetére
Igen tudom, hogy akkor nem megy fix fordulaton. Csak arra gondoltam hogy a nem PWM-es fordulata 1200 és ehhez 94 a légszállítás és ez bőven elég lenne mert a mostaninak 2000-es fordulaton 80 a légszállítása, ha jól vettem ki az adatlapjáról.
Azért vagyok kicsit a PWM-es ellen mert nem tudom hogy mennyire tudná jól vezérelni a fordulatot a tápom, mert volt szerencsém más PWM-es ház ventillátorokat használni és azok alapból túl nagy fodulaton mentek, holott a biosban be volt állítva hogy ne fixen menjenek, és csak egy külön programmal tudtam alacsonyabb fordulaton járatni őket. És ha esetleg ez is közel a maximumon vagy legalább 1200 felett menne az már túl sok lenne, mivel 1200on is elég nagy a a légszállítás és akkor minek menjen gyorsabban/hangosabban.
-
McFly68
csendes tag
Sziasztok!
Egy Chicony Hipro tápban szeretnék ventillátort cserélni.
Ez van benne alapból: [link]
A kérdésem az hogy feltétlenül szükséges-e, hogy amit belerakok az is PWM-es legyen, mert ha nem akkor jó lenne ez: [egyik], de ha muszáj a PWM akkor ez lesz: [másik] .
Ha valaki tud más jobbat akkor arra kíváncsi lennék. Köszi.
Üdv: McFly
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged