Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grim666
tag
Hellotok.Nem vagyok egy elektro zseni ezért kérem a segítségeteket. Adott egy D5 Solar szivattyú. A D5 solar egyenáramú szivattyúk egy nagy hatásfokú, elektronikusan kommutált feszültségvátozós, permanens
mágnes- golyós motorral rendelkeznek (Névleges feszültség: 8-24 Volt
Teljesítményfelvétel*: minimális indító teljesítmény > 1 Watt, maximális teljesítmény felvétel kb. 22 W
Áramfelvétel: 0,25 1,46 A). Nem rendelkezik semmilyen szabályozással én viszont el akarom érni hogy egy potival szabályozni tudjam és ne pörögjön maxon csak azt nem tudom hogy milyen poti lenne hozzá a legalkalmasabb.Ajánlanátok nekem vmiet vagy elmondanátok mi az amire figyelnem kellene amikor választok az nagy segítség lenne.Köszi. -
Grim666
tag
Cha Gery thx a rajzot de én vhol úgy olvastam hogy a LED-eket nem jó ha sorba kötjük mer ..mer mittomén mi van akkor velük és ez nem jó nekik asszem te írtad ezt And, szóval megnéznéd azt kapcsi rajzot s hozzá szólnál.Köszke
-
Grim666
tag
Hali emberek!Én naon láma vagyok az elektronikai dolgokhoz
tehát ezért meg kérdezem:van 10db 5mm-es UV fényű 3,7V-os 20-30mA-es,370-430nm hullámhosszú LED-em.Ha én ezekkel akarom megvilagítani a házam egyik oldalát akkor milyen áramforrás melyik vezetékére kössem, milyen ellen állást tegyek bele ha kell és hogyan tudnám én ezt kapcsolóval ellátni, hogy ha nem kell akkor ne világítson fölöslegesen?!Ezt olyan módon szeretném megoldani mint ahogy azt Raven tette csak én azzal a különbséggel hogy én a pleximre sztem UV filctollal rajzolok.(Nem muszály hogy a tervben benne legyen az összes LED csak adjon fényt azért rendesen és ne legyen vérszegény
)a választ megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Robotporszívók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- iPad topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
tehát ezért meg kérdezem:van 10db 5mm-es UV fényű 3,7V-os 20-30mA-es,370-430nm hullámhosszú LED-em.Ha én ezekkel akarom megvilagítani a házam egyik oldalát akkor milyen áramforrás melyik vezetékére kössem, milyen ellen állást tegyek bele ha kell és hogyan tudnám én ezt kapcsolóval ellátni, hogy ha nem kell akkor ne világítson fölöslegesen?!Ezt olyan módon szeretném megoldani mint ahogy azt Raven tette csak én azzal a különbséggel hogy én a pleximre sztem UV filctollal rajzolok.(Nem muszály hogy a tervben benne legyen az összes LED csak adjon fényt azért rendesen és ne legyen vérszegény
)a választ megköszönöm