- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
doktordrog #20777 üzenetére
Szerintem ez már teljesen ízlés kérdése, meg azé, hogy mennyire melegszik a setup a házban.
Én a hátsót bekötném az alaplapra direktben, mert az mindenféle hipiszupi hőprofilos vezérlést tud, akár le is kapcsol, ha nincs melege a szenzoroknak.
Emellett a hátsó venti általában kedvező légáramlatot ad mindennek, és mivel hátul van, nehezebben hallható.
A többit meg felraknám a kapcsolóra, és amikor már az alaplapi nagyon pörög, manuálisan adnék kakaót rá.Szerk: Illetve arra figyelj, hogy ne legyen a gépház se kompresszor, se vákuumkamra. Sajnos nagyon sokszor gyárilag úgy raknak be minden ventit, hogy azok egymás ellen dolgoznak, és vagy mind befelé tornázik, vagy kifelé. Legyen meg egy természetes szellőzés a gépházban. Esetedben elöl-hátul be, felül ki áramoljon a levegő.
-
válasz
doktordrog #20775 üzenetére
Szerintem azért van több kábeled, mert (ha jól láttam) LED-es ventik vannak a házban. Gondolom a power azoknak kell.
Manualt nem kaptál hozzá? Sajnos neten nem elérhető, így illett volna adniuk papír formában.
-
válasz
doktordrog #20773 üzenetére
A cica pasztáját, de tetszik ez a ház.
3 vagy 4 pines ventik? Gyanítom 3 lesz, de a Kolink oldalán sem találtam rá infót.
Milyen alaplapod van hozzá?
Egy járható út, ha az alaplapod elbírja, akkor a két ventit hajthatod egy Y elosztó segítségével egy alaplapi konnektorról. Ilyenkor csak az egyikről lesz fordulat információd.
Egy másik járható út egy szabad tápkábel, és a venti közé iktatott átalakító kábel. Ebben az esetben persze a venti fullon fog pörögni, ami nem mindig jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Total Commander
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő