- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
Lehet kapni sprében festéket.
Átlag házhoz 2 rétegben csak belülről a vázra, meg az oldallapok belső felére 3 doboz kell. Kb 3600-4500Ft.
Vékony rétegben fújd fel, és úgy számold, hogy a spré vége olyan oldalra fújd, ami nem látszik annyira, mert ahogy fogy, és csökken a nyomás köpködhet.zoltanz:
Nem tudom, de szvsz kell hozzá valami kis IC.
Én inkább vennék. -
fero02
nagyúr
Na most a rev 4 az "fordulatszám 4". Channel az a csatorna, a fan control pedig venti szabályzás. Rakd össze: 4 csatornás venti fordulatszám szabályzó. Ezzel viszont sztem nem lehet fénycsövet kontrollálni.
A muskétás II. -n ugye 3 VU-meter látható. A 2 szélső a hozzá tartozó 2 potival a hangerőt szabályozza és jelzi ki dB-ben, a középső kijelző pedig a HDD-led helyére (vagy vele párhuzamosan köthető be) és a kihasználtáságot mutatja %-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest