- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
realist #3297 üzenetére
Ja, hogy előre is akarsz rakni 8-as helyre 12-es ventit? Azt nem tudtam. Ezt a légszállítás-dolgot meg nem tudom megmondani, a gyakorlatban kellene kipróbálni.
Szerk: végig gondolva a dolgot: ha egy pörgő venti által mozgatott levegő előtt leszűkül a keresztmetszet, szerintem az átáramló levegő nyomása megnő. Bár ezzel együtt asszem a szélzaj is nagyobb lesz.
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
válasz
realist #3289 üzenetére
Ez egy 8-->12-es átalakító. Egyik felén 8, a másikon 12 cm-es. Egyik oldalára rakod a ventit, a másikat meg a házra csavarozod.
Szerk: azt írtad, 2db. 8-as ventihelyed van, de egy db 12-es ventit akarsz berakni. Az átalakító egyik felére teszed a 12-es ventit, a másikat meg a 8-as ventihelyre csavarozod. Nem kell vagdosni, fúrni-faragni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Elemlámpa, zseblámpa
- Parfüm topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Filmvilág
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest