- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
válasz
Ciccuka #21163 üzenetére
Köszi!
Akkor ha jól látom az egy tranzisztor ami elszállt, illetve ami hiányzik az pedig egy ellenállás? Vagy azért ez nem ilyen egyszerű?
A lényeg hogy ez nagy eséllyel már használt volt és valaki úgy küldte vissza (meglehet hogy elállással). Ha megjavíttatom itthon valakivel és a hiba lehet hibás gyári eszköz miatt van akkor újra előjöhet és a garit is bukom.
Egyébként most látom hogy nem csak ennél van valami érdekesség, hanem az alsó Q1-es tranzisztornál? is. A sarkai vannak letöredezve. Így inkább visszaküldeném, talán nem kenik rám az egészet hogy biztos én tettem tönkre.
Sok tapasztalatom nincs lemezmunkával, de eszközeim vannak hozzá édesapám révén. Megpróbálok egy külső HDD házat csinálni mire visszajön ez gariból.. -
sagesz93
addikt
válasz
Ciccuka #20974 üzenetére
Ez már nem derül ki, tegnap emagon kértem a visszaküldést, és ma hívott a futár, hogy jönne a csomagért..
ilyen még nem volt, pedig gondoltam, hogy ma még próbálkozok vele egy kicsit. Úgy néz ki lesz helyette egy nem világító venti olcsóbban, nem küzdünk vele ennél jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest