- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
válasz
Ciccuka #21163 üzenetére
Köszi!
Akkor ha jól látom az egy tranzisztor ami elszállt, illetve ami hiányzik az pedig egy ellenállás? Vagy azért ez nem ilyen egyszerű?
A lényeg hogy ez nagy eséllyel már használt volt és valaki úgy küldte vissza (meglehet hogy elállással). Ha megjavíttatom itthon valakivel és a hiba lehet hibás gyári eszköz miatt van akkor újra előjöhet és a garit is bukom.
Egyébként most látom hogy nem csak ennél van valami érdekesség, hanem az alsó Q1-es tranzisztornál? is. A sarkai vannak letöredezve. Így inkább visszaküldeném, talán nem kenik rám az egészet hogy biztos én tettem tönkre.
Sok tapasztalatom nincs lemezmunkával, de eszközeim vannak hozzá édesapám révén. Megpróbálok egy külső HDD házat csinálni mire visszajön ez gariból.. -
sagesz93
addikt
válasz
Ciccuka #20974 üzenetére
Ez már nem derül ki, tegnap emagon kértem a visszaküldést, és ma hívott a futár, hogy jönne a csomagért..
ilyen még nem volt, pedig gondoltam, hogy ma még próbálkozok vele egy kicsit. Úgy néz ki lesz helyette egy nem világító venti olcsóbban, nem küzdünk vele ennél jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest