- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
szmissz
üzenetére
Vagy nagyon kedvesen megköszöni a részvételt és leáll, és nem történik semmi, vagy egy kellemes túlfeszt engedve a konfigodba kinyír mindent.
Nekem mázlim volt. Én anno ugyan ezt csináltam a 400 W-os DTK-s 4 éves tápommal. Beleraktam a legkisebb Nexus venti, és 3 év múlva már ciripelt is minden indulásnál, de nem a venti, hanem a kondik!!! Esetleges játéka volt továbbá: használat közben eltűnt 1-1 meghajtom, esetleg 1-1 ramom, komolyabb terhelésnél újraindult vagy csak elsötétedett. (Természetesen ezeket csak a végén csinálta már.)
Szerencsére most minőségi Enermax tápom van, amiben ehhez ventit sem kellett cserélni.

Most várok a CM tápom megérkezésére. -
Kvazár
őstag
válasz
szmissz
üzenetére
+1 szavazat kételkedem-re. Ezt a ventit ne tedd tápba. Keres egy sima 3 pines ventit. Ha mégis ezzel próbálkozol, és nagyon zavar, hogy a sárga nincs bekötve, akkor tegyél rá egy nagyon hosszú vezetéket, és vidd ki a tápból csak a sárgát, majd azt a sárga helyére kösd be egy alaplapi venti csatiba.
Erős túlzással, mint a Scythe Kamakiri ventillátorának a megoldásánál. -
-
kételkedem
addikt
válasz
szmissz
üzenetére
Gondolom a saját vezérlése sokkal okosabb, és elvárja, hogy rendesen be legyen kötve, ahova kitalálták és nem tápba.
Gondolom a 40 cm-es vezeték végén csücsülő hőérzékelő legfeljebb a szobában levő 20 fokot érzékelte, és úgy döntött a vezérlés, hogy felesleges elindítani a ventilátort!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi hangfal építés
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest