Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
szmissz
üzenetére
Vagy nagyon kedvesen megköszöni a részvételt és leáll, és nem történik semmi, vagy egy kellemes túlfeszt engedve a konfigodba kinyír mindent.
Nekem mázlim volt. Én anno ugyan ezt csináltam a 400 W-os DTK-s 4 éves tápommal. Beleraktam a legkisebb Nexus venti, és 3 év múlva már ciripelt is minden indulásnál, de nem a venti, hanem a kondik!!! Esetleges játéka volt továbbá: használat közben eltűnt 1-1 meghajtom, esetleg 1-1 ramom, komolyabb terhelésnél újraindult vagy csak elsötétedett. (Természetesen ezeket csak a végén csinálta már.)
Szerencsére most minőségi Enermax tápom van, amiben ehhez ventit sem kellett cserélni.

Most várok a CM tápom megérkezésére. -
Kvazár
őstag
válasz
szmissz
üzenetére
+1 szavazat kételkedem-re. Ezt a ventit ne tedd tápba. Keres egy sima 3 pines ventit. Ha mégis ezzel próbálkozol, és nagyon zavar, hogy a sárga nincs bekötve, akkor tegyél rá egy nagyon hosszú vezetéket, és vidd ki a tápból csak a sárgát, majd azt a sárga helyére kösd be egy alaplapi venti csatiba.
Erős túlzással, mint a Scythe Kamakiri ventillátorának a megoldásánál. -
-
kételkedem
addikt
válasz
szmissz
üzenetére
Gondolom a saját vezérlése sokkal okosabb, és elvárja, hogy rendesen be legyen kötve, ahova kitalálták és nem tápba.
Gondolom a 40 cm-es vezeték végén csücsülő hőérzékelő legfeljebb a szobában levő 20 fokot érzékelte, és úgy döntött a vezérlés, hogy felesleges elindítani a ventilátort!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest