Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
"Le lehet tiltani a stabilizátort (azaz: lekapcsolni a kimeneti feszültséget) úgy, hogy nem kell aktív kapcsolóeszközt használni, hanem csak a nagyimpedanciás on/off lábat kell vezérelni kisszintű jellel...."
Mivel nagyon pozitív tapasztalatom van erről a stabilizátorról, érdekelne a kimeneti feszültség lekapcsolásának lehetősége is (aktív kapcsoló nélkül!).
Gondolom, hogy az alapkapcsolást ki kell valamivel egészíteni, de azt sajnos nem tudom, hogy mivel és hogyan.
Tudnál ebben segíteni?
Előre is köszönöm.
-
sz.j
nagyúr
"Nem bírtam magammal" és próbaként (pókhálósan) összedobtam az LM2941T stabilizátoros ventiszabályzó kapcsolást, az általad javasolt R1/R2 osztókkal.
Egy szóval jellemezve kiváló!Még egyszer köszi, hogy felhívtad a figyelmen az LM2941T stabilizátorral készíthető kapcsolásra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest