Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
nekem jól jött h linkeltél köszi.Jó mert én is 17. kerületi vagyok
Csak az lenne a kérdésem hogy a 20 pines tápcsatinál hogyha leveszem a csatit hogy a kábelharisnyát fel tudjam húzni akkor mindegy hogy utána hogy rakom vissza a kábeleket? vagy ugyan ott kell hogy legyen a helyük mint eredetileg? hogy lehet akkor azt megoldani hogy ugyan ott maradjanak? hogy jelöljem meg őket? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak az lenne a kérdésem hogy a 20 pines tápcsatinál hogyha leveszem a csatit hogy a kábelharisnyát fel tudjam húzni akkor mindegy hogy utána hogy rakom vissza a kábeleket? vagy ugyan ott kell hogy legyen a helyük mint eredetileg? hogy lehet akkor azt megoldani hogy ugyan ott maradjanak? hogy jelöljem meg őket?